Cine a inventat munca?

5 iulie 2006 - 13:45

Parintii, parintii lor sau sefii(lor)? Daca trag banii la xerox nu e bine? Citez din Parazitii “nu conduc e nimeni, dar sunt un lider”, propriul meu sef cica, bleah. Chestia asta nu ma ajuta cu nimic, am nevoie de bani (nu chiar ca de aer, dar grav), dar azi am o scarba grozava de munca.

Nu am chef de nimic, poate doar de a-mi stange iubita in brate si a o saruta, dar cum stiu ca mai sunt cateva zile, cu 781 de motive care sa ne opreasca, si chiar mai mult, sa ne desparta… ma enervez. Ma rasfat si imi doresc sa fie totul cum vreau eu, fara cel mai mic chin, in completa relaxare fizica (si sufleteasca) a mea. Simn ca nu am sens.

Ziua parea a fi destul de buna, interesanta, zambareata si senina, dar nu e. Mi-am amintit de ea si am draci de-mi imi vine sa urlu la ea mobilizare. “Mobilizeaza-te Dane!”. Grr. Cine a auzit de vreun job bine platit pe care sa-l desfasori de acasa sau de pe o banca din parc? Vreau la mare! (cu mai mult sau mai putin soare) Dau in dementa, pe masura ce scriu ma enrveaz mai tare, trece timpul si odata cu el ceva bani. Se reduce ziua mea de munca si implicit banii castigati de pe urma ei. Bleah. Cah. KK.

Cine mama naibii a inventat munca asta? azi nu am in nici un caz chef de ea! ma duc sa fac un dus.

PS: chestia asta e din categoria “problema sado-maso intima” :lol:

»   «

11 reacţii · Comenteaza · Urmăreste comentariile prin RSS

 • ancuta

  da’ cine are chef de munca?
  hai sa facem o a 5-a dimensiune in care 781=0 :D !

  Raspunde · link
 • Fat bastard

  LOL, nice 360page. da suparat mai esti. ai dreptate tu intr-un fel. Odata ce banii iti sclipesc in ochi te-ai dus dracului si cum in ziua de azi nu prea potzi sa faci nimic fara bani….chestia e ca ai de pierdut oricum.Daca vreau bani trebuie sa nu am timp(mult timp) pt multe lucruri ce imi plac, iar ca sa ai banii pt a nu mai munci…..you figure that out.
  FatBastard.

  Raspunde · link
 • Amia

  Intamplator am descoperit munca aia bine platita care se poate face de acasa sau de pe banca din parc(it’s not fuc’ing)…Din nefericire nu pot spune foarte multe despre ea…e secreta…daca sunt prinsa vorbind despre asta or sa ma omoare si pe mine si pe toti care afla…dar sa stii ca exista si daca vrei sa o si cauti, daca ai curajul…incearca…

  Raspunde · link
 • Amia

  oh…and it’s nothing illegal…or imoral…or interesting

  Raspunde · link
 • de ce?

  hai ca sunt curios, ce munca e aia? ca tare cred ca o vreau :D

  Raspunde · link
 • de ce?

  ancutza mea, ti-am zis doar ca ne facem noi lumea noastra… in care se intampla doar ce vrem :P (cu tot cu a cincea dimensiunea, aia e pe primul loc) :)

  Raspunde · link
 • de ce?

  FatBastard, ai dreptate, timpul se imparte intre munca si distractie… dar eu nush cum dreq sa fac sa am mai multa distractie (si mai putina munca – evident), ca fara banii aia nenorociti nu gasesc metode de distractie (mai ieftine) :D

  Raspunde · link
 • adela christensen

  munca e necesara pentru a produce mincare.
  Ei, cind eram in stadiul de maimuta, culegeam
  mincarea direct din pomi, copaci, frunze, fructe, nuci, alune.
  Cind am evoluat la stadiul de umanoid,
  si am devenit, vinatori, pescuitori, si mai tirziu, sa lucram pamintul, am trecut la faza de a “ti produce mincarea”, si astfel apare, notiunea de munca.
  E bine, cind iti produci, tu, micarea, la tara , dar e mai stresant si esti ca sluga, cind, la oras trebuie sa “lucrezi”, pentru cineva ca sa cistigi niste banc note cu care iti cumperi mincare…

  Raspunde · link
 • cristinatgg

  DA….Cine o fi inventat munca?Niciunuia nu cred k ne face placere sa lucram dar este necesara pentru ca o munca sa stai acasa sau in parc si sa mai fie si bine platita nucred k exista:(
  Azi nici eu nu am chef…

  Raspunde · link
 • vanessa

  Sa mearga la draq mai bine nu ar fi inventat nici bani nici munca si totul sa fie gratis!!!!!!!!!!

  Raspunde · link
 • EBA

  eu am inventat-o lenesilor, toti lucrati pentru mine.

  Raspunde · link

Comentariul tau

Ceva reguli de comentarii pe blog