Blog > Fun >

Cateva bancuri

3 octombrie 2006 - 11:52

Un tip intra intr-o farmacie. Multa lume, inghesuiala. – Nu va suparati, va rog sa ma lasati sa intru in fata ca am pe cineva la pat. Oamenii cumsecade ii fac loc si ajunge la ghiseu. Tipul se apleaca la ghiseu si spune: – Vreau si io 3 prezervative

La portile paradisului se intilnesc 2 barbati: – De ce ai murit? – Am murit de frig, inghetat, dar tu? – Am murit de fericire – Adica? – M-a sunat cineva spunind ca la mine acasa era un barbat in pat cu sotia mea. Am ajuns acasa, l-am cautat si nu l-am gasit nici in dulap, nici in gradina, nu l-am gasit si am murit de fericire! – Bre, nu puteai sa te uiti si in frigider?

Anul 2031. Tatal si fiul se plimba prin Lower Manhattan. Fiul: Tata, ce sunt Gemenii ? Tata: Sunt niste cladiri pe care le-au daramat arabii acu’ 30 de ani. Fiul (dupa un moment de gandire): Tata, ce sunt arabii ?

Un betivan vine la doctor si ii spune ca este bolnav. Doctorul il consulta, dupa care ii spune: -Nu pot sa pun diagnosticul maladei dvs. Cred ca de vina este alcoolul. -Nici o problema, d-le doctor, am sa vin cand sunteti treaz.!

»   «

1 reacţie · Comenteaza · Urmăreste comentariile prin RSS

  • Bancuri

    Cam vechisoare, dar dragute. Se poate si mai bine.

    Raspunde · link

Comentariul tau

Ceva reguli de comentarii pe blog