Blog > Opinie >

Vointa de .. a nu face ceva

10 octombrie 2006 - 14:01

Cine zice dom’ne ca nu am vointa? Am, destula, si pentru mine si pentru toata lumea. Ce-i drept abia acum aflu si eu despre treaba asta. Am reusit sa ma las de fumat, am reusit sa rup relatiile cu o persoana care a valorat mai mult decat mine la un moment dat in viata asta, am reusit sa ma angajez (si sa lucrez). Acum, singura problema e cu timpul (care cica lucreaza in favoarea mea)… PENTRU CAT TIMP am reusit toate treburile astea? Pentru ca imboldurile nu sunt asa de greu de urmat… iar imbolduri contrare vor aparea cu nemiluita de acum (cam asa se intampla in totdeauna). Daca reusesc doar pentru moment sa fac ceva.. nu cred ca e destul (as fi doar cu un pas inaintea ideii, dar cu mult in spatele “punerii in practica”).
Plictisul sa fie problema? Cu angajarile asta e.. ma plictisesc si imi e lene sa mai merg… cu relatiile la fel.. ma plictisesc si mi-e lene sa mai merg (la intalniri, la ea, undeva cu ea sau .. din astea) – ce-i drept acum e vorba de despartire… o sa ma plictisesc oare fara si o sa vreau din nou? Neah. Incerc sa nu. Cu fumatul nu stiu sigur care era problema… oricum a fost greu a dracului sa ma abtin.
Ramane de vazut cata vointa am de a continua ceea ce am inceput :D sau de a nu fuma, de a nu sta degeaba, de a nu-mi reindrepta atentia spre ea.

»   «

2 reacţii · Comenteaza · Urmăreste comentariile prin RSS

 • dioneea

  frumos…poetic:D
  sa nu te plictisesti insa de plictiseala, sa stii ca s-ar putea intampla:P

  Raspunde · link
 • slow, deep and hard

  cu fumatul e simplu. nu te-ai gandit la un moment dat sa te plictisesti de fumat? E atat de plictisitor, sunt activitati repetitive- iei bricheta, aprinzi tigara, tragi fum, sufli fum, scrumezi, stingi tigara… Eh, stiu ca nu merge dar incerc sa ma conving si pe mine…

  Raspunde · link

Comentariul tau

Ceva reguli de comentarii pe blog