Cel mai iubit dintre pamanteni

13 noiembrie 2006 - 3:07

Eu sunt cel mai iubit dintre pamanteni, (nu Victor Petrini) toata lumea sustine ca ma iubeste, o singura persoana reuseste sa-mi dovedeasca asta, ea e Diana. Poate si ceilalti imi arata, dar intr-un mod stiut doar de ei, neinteles de mine. Sa ma bucur sau sa analizez mai bine? :D

Nu ma pot abtine sa nu analizez un pic, macar. Contrar teoriei “Mai bine tac si risc sa par prost, decat sa vorbesc si sa o dovedesc”.. in dragoste lucrurile stau exact pe dos. Si anume: “Mai bine vorbesc, fac ceva si ii demonstrez ca il/o iubesc, decat sa tac, sa nu fac nimic si sa par ca nu!”. Nu e premiza, nici teorema, ci axioma, nu trebuie demonstrata, fiecare a vazut pe curu’ lui ce inseamna sa nu faci nimic. (De obicei tipele se crizeaza si ne dam seama si noi barbatii ca suntem cam degeaba “Ce faci?!? De ce nu m-ai mai sunat? Nu ma mai iubesti?”) Daca nu ai vazut inca, probabil mai ai timp. Din axioma pot fi scoase cuvintele (vorbele), cum vom vedea mai departe.

Degeaba “te iubesc-in-sus, te-iubesc-in-jos” (nu dau interpretari pentru sus si jos, fiecare intelege ce vrea :> ), daca totul se rezuma doar la vorbe, daca actionezi contrar spuselor. Sau mai rau, daca mai si minti. Acum citez (cum imi place) dintr-o melodie, Blazzaj – Faptele: “Nu ajunge sa imi spui ca ma iubesti, faptele vorbesc”. Perfect valabil pentru mine.

Aveam o prietena care m-a fortat cumva sa-i spun ca o iubesc. Mi-a iesit un “Bine, draga, hai ca te iubesc” :D Ea s-a enervat ca dracu’, noroc ca nu avea nici o caramida la indemana, ca-mi dadea in cap. Dar a cerut-o, in definitiv. Ideea e ca si daca spuneam mai frumos, nu valora nimic. Nu sustineam afirmatia prin fapte si nici macar nu o credeam.

Ce mi-a venit acum cu astea? Astazi s-a intamplat cam ca in melodie “am primit mesajul tau, nu poate fi adevarat… tu vrei sa fi iubita mea dupa tot ce sa- intamplat” :))

By the way, ca sa imi demonstrati ca ma iubiti astept cadourile voastre :)) glumeam – pe jumatate.

»   «

5 reacţii · Comenteaza · Urmăreste comentariile prin RSS

 • andrei_2d

  narcisistule >:P

  Raspunde · link
 • de ce?

  de ce sa nu fiu eu ?la narcisist? :))

  Raspunde · link
 • cosmina

  da.may.ai dreptate.si eu m-am intrebat de multe ori dak iubesc cu adevarat sau daca edoar o impresie de a mea.ca tzin la anumite persoane stiu sa o demonstrez,dar cu iubirea e relativ greu.totusi m-ar place sa mi se spuna “te iubesc”

  Raspunde · link
 • de ce?

  :) e interesant cum stau treburile daca stai sa te gandesti bine, nu?

  Raspunde · link
 • diana

  in sfarsit cineva care atunci cand s implica intr-o relatie ramane cu capu p umeri……nu arunk vorbe aiurea fara sa creada c spune atunci cand spune “t iubesc…”

  Raspunde · link

Comentariul tau

Ceva reguli de comentarii pe blog