Blog > Fără categorie >

De unde atatia zapaciti?

27 noiembrie 2006 - 20:42

Daca dai o raita pe Yahoo 360 ramai socat de faptul ca din 10 pagini 5 sunt cu versuri. Ba, oamenilor, altceva mai bun de scris nu aveti? Nu mai scrieti de loc, daca nu puteti! Versuri poate sa caute orice idiot oricine pe Google, nu trebuie nimanui sa le citeasca de pe un “blog”. Daca tot habar nu aveti ce sa scrieti, faceti naibii posturi de genul “Azi am ascultat numai Nirvana – Breed” (puteti mentiona ca nu puteti/stiti sa scrieti altceva) si daca intereseaza pe cineva isi cauta singur melodia si versurile pe unde3va pe net.

Pe bune ca nu pricep, care e ideea versurilor alea, sau ale poeziilor altora?!? Macar scrieti-le pe alte voastre. Sau ce? Mai sunt dobitoci care cred ca sunteti autorii versurilor? Rau, asta e pentru ca va doare-n cur de drepturile de autor si nici macar nu mentionati ale cui sunt! Traduceti versuri din limba rusa daca nu aveti nimic mai bun de facut. Zapacitilor!

Sunt pornit rau pe chestia asta. Nu iti iese nimic si pui numai versuri pe blog pagina ta? Mai bine nu mai scrie de loc, sterge tot, inchide pravalia si du-te la plimbare, la bere, la buda, oriunde! Yahoo 360 nu e singurul loc unde se intampla idiotenia asta, sunt si bloguri (a dracului de) idioate personale din Romania cu aceeasi practica de rahat. Cah! Impusc*ti-va!

PS: m*rtii m*sii de wordpress, imi sare nenorocitul de cursor in continuu cand scriu

»   «

7 reacţii · Comenteaza · Urmăreste comentariile prin RSS

 • andrei_2d

  dane… :)) las-o mai moale cu cafeaua :P si eu am pus 2-3 versuri pe blogurile mele :)

  Raspunde · link
 • de ce?

  hai ca mai pui ocazional cate o idiotenie, dar nu sa “faci cariera” din asa ceva, ce dracu?

  Raspunde · link
 • merimeriquitecontrary

  sunt de-acord cu “sa nu faci cariera”, dar mie sincer imi place sa mai pun poezii gasite, sa raspund cu una de-a mea la una originala [pentru asta evident o pun pe-aia la care ma refer]etc. De multe ori versurile exprima starea si atata timp cat spun cine esti in momentul respectiv poti foarte bine sa pui melodia respectiva sa cante si in urechile cititorului.La urma urmei un blog e un fel de privire in sertarele intime cuiva deci acolo vezi de toate si de obsesii si de chiloti si de haine pestrite. Evident porcariile de bloguri in care pui doar versuri n-au nici un rost. nu ti-ai facut blog ca sa te dai mare cu ce asculti ca acel faimos plugin de winamp.adica blogul e o colectie de lucruri gasite, de ganduri, de stari, de idei etc.

  Raspunde · link
 • paul

  si io mai pun. de ce? ptr k pot siu ptr k vreau. si e exact cum zicea “merimeriquitecontray” (http://piticipecreier.blogspot.com)…agree 100%

  Raspunde · link
 • de ce?

  pai nu zic sa pui un vers care are legatura cu ceva din ce ai zis tu sau sa exprime o stare a ta, dar nu sa fie un post cu cateva versuri (sau toate) si atat. Mi se pare stupid, ca sa nu zic idiot. :D

  Raspunde · link
 • rast

  Chiar si nenea Eminescu :) sesiza acu’ zeci de ani in urma:
  “E usor a scrie versuri
  Cand nimic nu ai a spune…..”

  Raspunde · link
 • de ce?

  ehe, el se referea la un pic altceva, dar imi place ideea ta ;)

  Raspunde · link

Comentariul tau

Ceva reguli de comentarii pe blog