Blog > Stiri >

Romania kicks UK’s ass

20 noiembrie 2006 - 5:09

Vin tarziu sa sustin o stire citita de cateva zile pe net, in ziarul cu pricina si pe site-ul de news al blogurilor.

Concert, despre ce e vorba. Libertatea s-a gandit sa dea o replica interesanta la initivativa The Sun de a mutila public Romania inaintea apropiatei intrari in (m)UE. Daca englezii ne-au facut in toate felurile, au afirmat ca aducem SIDA in Europa de Vest, prin munictorii ce vor invada Regatul Unit, nici noi nu ne lasam mai prejos. Si novo a scris despre ce se intampla: concursul de scrisori catre redactia The Sun initiat de ziarul roman. Sa afle ei ca nu s-au pus cu cine trebuie!

Ambasada Romaniei nu a avut nimic de comentat, cu alte cuvinte “a fost degeaba” in luarea de pozitie care s-ar fi cuvenit, Libertatea e singura publicatie care a luat pozitie, astfel a inceput sa scrie despre rahaturile ce le-au facut englezii la noi in tara. Nu sunt sfinti de loc nici ei. Articolul The Sun poate fi lejer catalogat ca un “rade ciob de oala sparta”. Nenumarate cazuri de pedofilie comise de englezi. Bleah. Nu aveam nimic cu ei, daca nu se luau asa dur de noi.

Ce vreau eu? Sa puneti la punct tabloidul “The Sun”. si aici citez sursa:

Libertatea ii invita pe cititorii care simt nevoia sa-si expuna punctul de vedere referitor la seriile de articole denigratoare la adresa Romaniei din “The Sun” sa scrie sau sa sune la redactia ziarului respectiv. Iata datele de contact: talkback@the-sun.co.uk; ews@the-sun.co.uk; telefon: (44)20 7782 4000

»   «

6 reacţii · Comenteaza · Urmăreste comentariile prin RSS

 • dioneea

  noi singuri ne umilim . daca Romania ar avea putina personalitate si dorinta de a se ajuta singura ar fi cea mai buna metoda de a evolua, insa se complace asa, in postura de catel care linge mana stapanului care-l chinuie.trb sa ne dezvoltam , dar nici chiar asa. demnitate,demnitate…oare e prea mult???
  ps: super “articol”, bv!

  Raspunde · link
 • Alienul

  fuck`em de englezi…la cat de imputiti sunt chiar isi merita si TBC si SIDA daca n`o fi adevarat ce scriu ei. Englezu tot englez, alcoolic si pedofil :))

  Raspunde · link
 • de ce?

  am i right, eh? :P

  Raspunde · link

Reactii pe bloguri

 1. » Iarasi despre UK | de ce? | Blog |
  22 noiembrie 2006
 2. Trademark » Campania anti-discriminare!
  22 noiembrie 2006
 3. » Iarasi despre UK | de ce? Blog |
  11 februarie 2007

Comentariul tau

Ceva reguli de comentarii pe blog