Blog > Fun >

Trezirea fortata

29 noiembrie 2006 - 13:54

Cum e mai aiurea? Sa fi trezit din somn fortat la ore aiuristice sau sa fi trezit din 5 in 5 minute incepand de dimineata pana pe la pranz, pentru informatii? Mama-mea s-a gandit (cu ocazia vizitei pe la mine) ca a doua varianta e mai enervanta – asa ca aplicat-o pe pielea-mi.

La ora 8 (trecute fix) s-a prezentat la mine-n camera sa ma intrebe cum sa copieze un fisier de pe un calculator pe altul. Ii explic frumos, desi aveam convingerea ca stie. Pleaca.

8.10, se intoarce. Cum gaseeste ce a scris in data cutare? Ii explic cum se da click dreapta pe folderul cu diverese, cum apasa pe search, cum cauta fisierele modficae intre datele vrute, cum acceseaza ce a gasit. Bun, toata lumea happy. 8.14 Nu reuseste. “Un click dreapta sau doua?” X( “UNU!!!” De data asta a reusit, pleaca iar.

8.30 “Tu azi nu ai facultate?” “Ba da, de la 3, lasa-ma sa dorm” …

8.45 “Ai vazut filmul cutare, mi-am amintit de el”… “Dorm”. “Hai ca vreau sa te intreb ceva” [...] discutie de 5 minute. Adorm iar.

8.57 “Tu nu te trezesti azi? Toata lumea s-a trezit si a plecat deja la servici, scoala, etc” “Ba da, dar mai incolo”

9.15 “Unde e Cd-ul cu formulare?”, cu ochii ichisi:”Biblioteca, al doilea raft de sus, carcasa alba, in partea dreapta, coloana aranjata frumos”

9.30 “Nu gasesc ce am copiat” X( “Search” “Unde?” “Futu-i, oriunde!” “Si ce caut?” “O bucata din titlu, pentru numele lui dumnezeu” “Hai nu fi rau, ca stii ca nu ma descurc…” somn

9.38 “Ceasul de la calculator iti merge bine? Pe computerul lu’ sora-ta nu cred ca…” “Habar nu am, uita-te”. Pleaca, trece jumate de ora, spream sa nu mai vina, as – m-am inselat.

10.02 “Tu nu te trezesti azi?” “Ba da, dar nu acum, vreau sa mai dorm” [...] discutie de 5 minute aiurea. Somn again.

10.10 “Vii sa instalezi imrimanta asta?” “Tipareste pe cealalta” “Cum?” “O bagi in priza unde vrei tu si dai print, e conectat si setata” Pleaca

10.12 “Nu tipareste” “Are hartie?” “Nu cred” …. zzzz

[...]in acelasi stil, la fiecare cateva minute

12.15 “Trezeste-te odata, ce esti tu? Trantor?” “Of. Gata, m-am trezit. Happy?” Bleah, cea mai infecta dimineata. Am niste draci de numa’ si ma doare capu’ ingrozitor… nici cafeaua nu-mi prieste.

Toata treaba asta imi aminteste de niste prieteni de familie, cu o intamplare asemanatoare. Mircea vine din tura de noapte de la spital, vrea sa doarma 2 ore, ca sa poata pleca la socrii sa le duca nu-stiu-ce-chestie. Dupa vreo ora, Doina se duce la el: “Mirciulica, Mirciulica, grabeste-te sa dormi, ca mai ai o ora si trebuie sa te scoli” ?!?wtf

Daca vrea cineva sa doarma cu o femeie in casa, sa faca bine sa incuie usa la camera! Parerea mea. :D

»   «

2 reacţii · Comenteaza · Urmăreste comentariile prin RSS

  • forapathy

    vai ce cunoscut imi pare.. eu stau cu sormea in aceasi casa.. ea vb mult de felul ei :P

    Raspunde · link
  • de ce?

    Si faza cea mai faina… eu nu stau cu mama-mea, dar trece si ea in vizita :D

    Raspunde · link

Comentariul tau

Ceva reguli de comentarii pe blog