Eroii nu mor niciodata

13 decembrie 2006 - 15:12

Am descoperit astazi un site ce sprijina amintirea eroilor de la ’89. Zic ok, hai sa vad cu ce se mananca. Ideea e foarte buna, dar punere in practica nu. De ce? Pai site-ul arata cum arata. E oraganizat ciudat si are putine informatii. Hai sa va zic eu ce au cam uitat ei sa spuna: Tinerii (si nu numai) care s-au adunat in Piata Universitatii din Bucuresti in decembrie ’89 si au manifestat in continuare pana in iunie ’90 (intre timp se batusera de vreo 2 ori si cu minerii) au primit titlul de golani de la presedintele de atunci, Ion Iliescu. Drept urmare Piata primise titulatura de Golania. E o intreaga poveste, frumoasa de altfel, o mica lectie de istorie. Asta ar cam fi trebuit mentionat, ca sa se prinda lumea de unde vine numele site-ului www.NoiiGolani.ro

Altceva, ce sa mai zic? Intrati si vedeti. :)

»   «

10 reacţii · Comenteaza · Urmăreste comentariile prin RSS

 • Alex Trusk

  Nu È™tiu câÈ›i îÈ™i aduc aminte de fraÈ›ii noÈ™tri care È™i-au dat viaÈ›a pentru noi, dar sigur familiile îndurerare îÈ™i aduc aminte mereu, mai ales în fiecare decembrie. Chiar dacă site-ul nu-i prea reuÈ™it, e un gest de respect È™i credinÈ›ă pentru acest sacrificiu din ’89.

  Raspunde · link
 • Arhi

  Fiind eu participant oarecum activ la momentele de atunci, as putea comenta cum ca nu prea e asa…dar, mortii cu mortii, viii cu viii. Cat despre mineriade…marii vinovati sunt cei ce le-au conceput.

  Raspunde · link
 • Flocea

  mda, am scris si eu pe tema asta, putini ii tin minte, putini se gandesc la ceea ce au facut ei, putini ii respecta….cred ca ei nu ar fi trebuit sa moara, ar fi trebuit sa stea acasa linistiti iar noi acum nu am mai freca-o pe net, nu am mai putea sa citim o carte buna, nu am mai sti ce se intampla in lume, nu ne-am mai certa pt interzicerea icoanelor in scoli, am fi mai vrednici, mai muncitori, mai buni….asta e soarta pe care am fi meritat-o

  Raspunde · link
 • de ce?

  daca eram ceva mai mare sau mai batran as fi fost primul acolo pe baricade, unul dintre golani. am tot respectul pentru ei.

  Raspunde · link
 • dave

  haha…multumesc de aprecieri…
  doar o observatie…nu sint adiministratorul nici unui site!

  Raspunde · link
 • de ce?

  hai ca mi-am editat comentariul, exagerasem un pic :D

  Raspunde · link
 • dave

  ;)
  serios acuma…siteul este amatorial realizat…
  dar asa se intimpla cind n-ai o “divizie” de IT…
  facem si noi ce putem…si ne pregatim sa invadam strazile ;)

  Raspunde · link
 • de ce?

  ieri m-au cam enervat reactiile tale, cand eu vroiam doar sa ajut :D

  Raspunde · link
 • dave

  stii cum e cu mediul asta virtual…e greu sa-ti dai seama cind cineva vrea sa ajute sincer fiindca sint multi care doar comenteaza de dragul de a comenta…stii doar ;)
  dar “totul e bine cind se termina cu bine” ;)
  in seara asta incepe campania pe strazile mai multor orase
  toate cele bune!

  Raspunde · link
 • eroii nu mor

  Pagina campaniei -2007:
  http://www.eroiinumor.ro

  Raspunde · link

Comentariul tau

Ceva reguli de comentarii pe blog