Bine te-am gasit wordpress 2.1

26 ianuarie 2007 - 15:57

El imi spune howdy de_ce, eu ma bucur sa-l gasesc aici, functional. Despre wordpress vorbesc. Zilele trecute toata lumea ma intreba cu o mirare extrema afisata pe fata sau emoticoane: cum, tu nu ai trecut inca la wordpress 2.1?!? Nu, nu am trecut pana acum. Nu stiam daca toate pluginurile mele merg cu wp 2.1 si mi-era lene sa verific. Dar astazi cum nu prea aveam de lucru si nici inspiratie de a scrie ceva interesant am facut si eu hopul. Invreo 5 minute am upgradat softul pentru blog, timp in care nu s-a oprit deloc, e bine. Dau drumul la pluginuri: merg. :D Ma invart printre setari sa vad ce ar mai trebui modificat. Observ ca totul e ok. :) Si m-am hotarat: hai sa scriu primul blog cu wordpressul mult asteptat.

Citind despre lumea incantata de wordpressul nou am descoperit un zapacit care a facut un cantec in cinstea lui :)) Devin Reams il cheama. Zic si eu cum zice Matt: check out the music video on his site. Too cool for words. Are si versurile de la cantecel postate :D

PS: De fapt e un plugin care se cam incapataneaza sa faca exact ce trebuie: page-navi. Mi-am bagat eu un pic ghiarele prin el, dar nu vrea. Versiunea 2.10 cica merge, o sa-l upgradez.

»   «

5 reacţii · Comenteaza · Urmăreste comentariile prin RSS

 • Åžerban Constantin

  Da, se pare ca probleme prea mari cu pluginurile nu au existat insa era de asteptat deoarece anunturile se refereau in special la cele care operau cu baza de date.

  Eu personal am avut probleme cu blogroll-ul (in sensul ca wp_links()-ul folosit nu mergea cum trebuie) asa ca am facut un pic de CSS editing si am trecut pe wp_get_bookmarks() care are insa o documentatie de toata jena (sau avea la ora la care ma uitam eu peste ea).

  Raspunde · link
 • redecs

  si zice “Bine te-am gasit Ella!” :P

  Raspunde · link
 • Åžerban Constantin

  redecs, nu toti suntem niste nationalisti infocati ca tine sa instalam versiunea in romana ;)

  Raspunde · link
 • de ce?

  las ca ne despartim pe 22 aprilie(parca) si de ella… vine wp 2.2 – bleeding :))

  Raspunde · link
 • Adrian Cătălin

  22 Aprilie ?
  Hm, domnu’ admin de_ce, poÅ£i să faci o lista a pluginurilor folosite ? Sunt curios !

  Raspunde · link

Comentariul tau

Ceva reguli de comentarii pe blog