GSP face angajari de prin bloguri

28 ianuarie 2007 - 15:57

In dimineata asta.. errrm, e pranz, m-am apucat sa citesc comentariile noi de la subiectele ce au parut interesante ieri. Si ce vad?

GSP face angajari. Un anume Bogdan a aruncat un “mi-ar placea sa lucrez si eu pentru Gazeta” undeva printre comentariile unui post de-a lui Cristi Roman si rapid a sarit lumea: Cristi si Andrei CrăiÅ£oiu l-au invitat prin redactie, Gusti i-a propus sa-si inceapa epopeea jurnalistica scriind pe blog de curve liceu. Acolo scriu jurnalisti, trag eu concluzia :))

Bun, cum s-au terminat toate?

Asteptam mail de la tine pe adresa blogdeliceu@gsp.ro impreuna cu datele tale personale

Bun asa… Mai vrea careva sa se mai faca mare jurnalist si sa scrie pe blog de curve liceu? Trimite dom’ne un mail acolo! O sa ai minunata ocazie de a scrie pe alt blog decat cel personal, iar cu ocazia asta vei lucra pentru GSP si te vei numi implicit jurnalist! :>

»   «

7 reacţii · Comenteaza · Urmăreste comentariile prin RSS

 • Adrian Cătălin

  Eu vreau să scriu pentru Playboy Romania… Se poate ?

  Raspunde · link
 • Cristi Roman, GSP

  E clar, orice am face noi, cei de la GSP, pute rau. Dar mi se pare ciudat sa gindesti asa chiar si cind ii adresam o invitatie onesta unui om care a spus ca-si doreste sa lucreze la GSP. Nu stiu cite institutii media i-ar fi raspuns atit de repede si intr-un mod favorabil. Nu inseamna ca daca Bogdan vine miine, acolo, e angajat. Daca va fi bun, va fi angajat. Dar nu atit de repede. Toate cele bune.

  Raspunde · link
 • de ce?

  Cristi, cu tine nu am nimic, chiar esti unul dintre oamenii pe care ii simpatizez, dar blog de liceu e un rahat, fara suparare. Daca te numesti jurnalist scriind acolo, ei bine, prefer sa ma fac altceva.

  Si nici cu gsp nu am mare lucru, in afara de faptul ca site-ul e roz si plin de tipese dezbracate… fiecare cu imaginea care vrea sa o aibe, nu? :D

  Raspunde · link
 • Arhi

  Cristi, scriu si eu ptr Gazeta, daca vrei. BLog am, har am, numa` ca nu`s de liceu:))

  Raspunde · link
 • smeckero

  ba vere in ziua de azi dak te straduiesti te poti face orice pana si presedinte.ce mare greutate sa fii jurnalist.la foamea de bani care e faci orice :)

  Raspunde · link
 • feteanu dan

  Dau clasa la toti redactorii vostri de fotbal…..danu stiu cum sa ajung la voi….

  Raspunde · link
 • feteanu dan

  Si un an daca as sta in probe la voi tot as fi cel mai strong in cunostinte despre fotbal…

  Raspunde · link

Comentariul tau

Ceva reguli de comentarii pe blog