Blog > Opinie >

Era sa mor

1 martie 2007 - 17:44

Am luat bilete de tren, zambete cu ceva prietene vazute prin centru. Am cumparat martisoare, am dat martisoare si m-am indreptat spre posta. Trebuia sa primesc cartea de la curtezana. M-am certat un pic cu doamna cu parul zburlit de la ghiseu, nu vrea sa-mi ofere nimic azi, am mai cumpart un martisor de la ea si i l-am oferit. A zambit multumita, dar tot nu pot primi nimic “pana maine”, degeaba am primit eu astazi instiintarea. Oftez, abia luni pot sa o ridic. Vroiam sa citesc pe tren. Mi-am luat Cotidianul ieri, am ce citi totusi. Eu vroiam cartea ei. Plec fluierand spre casa.

Trecerea de pietoni, ce sa vezi? Merg, zambesc, relaxat, totul pana la jumatatea zebrei. Vine o proasta cu viteza, mare. Peste 70km/h, ca de 1 martie. Trebuie sa franeze, in gand. Semnul si zebra sunt mari. Nu… Prostul nu e prost destul daca nu si …

claxoneaza. Mda. Aceeasi viteza, direct spre mine, claxonand. Ma sperii, fac un pas mare. 5 cm pana la impact. Renault-ul Clio mi-a stes pantalonii cu aripa dreapta. Nu m-a agatat. Vreau sa oftez, nu apuc. Bubuitura. Oglinda din dreapta – tandari, o sa-mi iasa vanataie pe fund. Ma dezechilibrez rau, plonjez pe burta. Reusesc sa nu cad. Ma infigeam intr-o teava metalica de pe marginea strazii. M-a prins cineva in brate, cam ca in filme. In ultima sau penultima clipa. Cateva femei tipa speriate. Ma ridic impreuna cu bunul samaritean. Nu am patit nimic. Ma doare-n fund. Injur de mama focului. Morti si dumnezai. Cineva suna la politie, nu a apucat nimeni sa vada numarul, proasta nu a oprit. ‘zgura ma-tii se mai aude de la un trecator. Faina zi.

Baga-mi-as toata hartia de buda folosita in creierii soferitelor proaste, chiar daca e azi 1 martie. Cah. Blea.

»   «

8 reacţii · Comenteaza · Urmăreste comentariile prin RSS

 • Piticu21

  nu ne bucuram noi asa de repede … sau sa scapam de tine … si … fi atent … daca o sa iti iei carnet … nu vei mai gandi la fel ca tine … ci ca tipa … :)

  Raspunde · link
 • de ce?

  da, o sa trec si eu peste toti pietonii cu viteza :> plm de idioata.

  PS: Din ce stiu, ar trebui sa i se ia carnetul

  Raspunde · link
 • Denisa

  Oops! Bine c-ai scăpat! Poate era deprimată madama că nu primise mărÅ£işor. Mda, glumă proastă. Cum spuneam, bine că eşti întreg. îÅ£i dădeau ăştia premiul “post mortem” la RoBlogFest :O

  Raspunde · link
 • de ce?

  :)) bine denisa! desi am draci, nu ma pot abtine sa nu rad :))

  Raspunde · link
 • Arhi

  Sau infiintau un premiu special:

  And the award “DE_CE” for lifetime achievements in bloggin goes to….

  Raspunde · link
 • Denisa

  …dar aşa, stăm liniştitÅ£i. Vei fi acolo să-Å£i iei premiul şi s-o cunoşti pe Andressa :D. Abia aştept poveşti de după. Parcă-mi pare rău că nu merg… dar nu dau excursia-n Jermănica pentru RoBlogFest. Prea multe poze faine aş rata.

  Raspunde · link
 • Denisa

  *liniştiÅ£i, nu liniştitÅ£i

  Raspunde · link
 • africanu

  exista doua tipuri de pietoni:rapizi si mortzi

  Raspunde · link

Comentariul tau

Ceva reguli de comentarii pe blog