Blog > Fără categorie >

Sondaj sexual: cu prezervativul inainte!

9 martie 2007 - 19:45

Inchei acum si aici un sodaj de opinie (toata lumea a sustinut ca a durat prea mult) despre metodele contraceptive preferate de cititorii blogului meu. Mai bine de jumatate din respondenti au votat cu prezervativul, ma rog, cu mouse-ul, cu ajutorul unui simplu click ;;) , dar in favoare prezervativului. E o chestie buna. Ar trebui sa intreb ce arome prefera lumea? Ce forme sau ce culori? :P

Pe locul doi au fost cei mistocari pentru care inventasem “ciorapul flausat” ca si raspuns in sondaj. Cine mai spune ca romanul nu glumeste (chiar si cand e vorba de sex)? Intrebari referitoare la cum se foloseste si de ce se pot adresa aici (lui ii place sa raspunda la intrebari de natura sexuala, cu tenta flausata, chiar)

Apoi, respondentii s-au pierdut in minoritatea absoluta, osciland intre “pastile” (de a doua zi oare? :D) si metode multiple de protectie (impotriva copiilor – clar) :))

Socant, cam 15% din cei chestionati (sau cei care au binevoit sa raspunda) au marturisit ca nu se protejeaza in nici un fel sau ca merg “la noroc”. NU e o optiune buna! Deloc, daca nu va caracterizeaza masochismul :D Dar, vorba aia: noi sa fim sanatosi!

»   «

2 reacţii · Comenteaza · Urmăreste comentariile prin RSS

 • geo

  eu cred ca prezervativul e mai sigur…da ce facem daca acesta se sparge…..opsss:))

  Raspunde · link
 • L2ary

  Prezervativul e cel mai sigur…. 99, 98% …. dar nah…. unora le place sa traiasca la extrem :”>……….:d……

  PS: I really hate pills ….

  Raspunde · link

Comentariul tau

Ceva reguli de comentarii pe blog