Live blogging de la miting

13 mai 2007 - 14:43

Se intampla la Iasi: mitinguri simultane PSD si PD… VIsurat transmite

Mitingul PSD incepe la ora 14:30 in fata Palatului Culturii.
Transmisia va fi facuta din balconul Prefecturii Iasi.

Mitingul PD va avea loc in Piata Unirii, la 5-6 sute de metri distanta.
Transmisia va fi facuta din Hotel Unirea.

Oricum, va fi live blogging, asa ca,

Tineti aproape.

»   «

13 reacţii · Comenteaza · Urmăreste comentariile prin RSS

 • Andrei C

  M-am cam saturat de atatea mitinguri.Toti au gresit dar eu tot cu Base sunt si votez impotriva suspendarii,impotriva psd si a prostanacului,impotriva a tuturor pupincuristilor si pun pe buletinul meu in data de 19 mai stampila pe NU.

  Raspunde · link
 • Z

  şi pentru că a zis andrei c de NU…

  Eu pun DA. Ca să mă citez pe mine:


  Am o bârnă şi o văd. Spre deosebire de alÅ£ii, eu nu sunt nici echidistant şi nici pro-Băsescu.

  Sunt 100% împotriva unuia care are doar o gură mare, realizări 0, e corupt până-n măduvă şi mi se prezintă drept salvarea mea personală.

  Vorba aia… eu nu mă pocăiesc :)

  http://www.traiminromaniasiast.....zainea.jpg

  Raspunde · link
 • Z

  @de ce: Dude… îmi corectezi şi mie linkul de mai sus? (că mi l-a rupt WordPress-ul la procesare iar poza aia chiar e frumoasă)

  Raspunde · link
 • de ce?

  =)) )) ce dura poza

  Raspunde · link
 • Andrei C

  @ z:
  Base la ora actuala este plin de bube uscate si cu o crusta groasa dar ceilalti au deja pecingine. Daca imi arati unul la ora actuala bun de presedinte fac cinste cu o pizza. Bubele se aduc si se iau in special de la sobolani, iar sobolanii nu iubesc apa. Acesti sobolani rosii pot aduce buba neagra, moartea neagra, in final pot produce o pandemie. Nu stiu cum poti sa ai incredere in vorbele prostanacului si a celor care au mai condus tara destul de mult. Ai uitat repede de Michi spaga cel care ne cerea sa avem ciocul mai mic , Sachelariu, baronul de gorj, bivolaru evazionistul nu cel cu urina, etc, etc. Pot scrie pana dimineata. Oricum iti respect punctul de vedere. Important este ca in ziua votului sa te duci si sa votezi asa cum ai spus. Apropos nu sunt fan si nici un inflacarat pro Basescu. Asa vreau sa votez. Vezi cate patimi starneste un asemenea subiect? Este mult mai bine sa nu facem politica caci ea este o mare necunoscuta si poate chiar o curva, ceea ce eu nu sunt.

  Raspunde · link
 • Zeffy

  de la botosani au plecat azi 7 autocare si 5 microbuze pt miting-ul de la Iasi .. deci e ceva lume.. acu nu stiu daca n-au plecat goale :-”

  Raspunde · link
 • Z

  @andrei c: Stai liniştit, nu am uitat de ei. BTW, Geoană nu a “condus Å£ara” niciodată. Ministerul Afacerilor Externe se ocupă cu externele (adică alea din afară). şi sunt sigur că dacă ai vorbi vreodată cu el (fără chestiuni de politică internă, doar cu Mircea Geoană omul de stat) nu Å£i s-ar părea atât de prostănac.

  Mi-e doar scârbă că tot schimb baroni PSD-işti cu conÅ£i CDR-işti, cu baroni PSD-işti, cu conÅ£i PD-işti… Ei (toÅ£i) sunt curvele…

  Ne vedem la vot.

  Raspunde · link
 • Andrei C

  Asa sa fie! si bine pentru noi si Romania.Nu eu l-am facut prostanac ci chiar ideologul partidului Ion Iliescu cu care se pupa acum.Nu este frumos.

  Raspunde · link
 • Andrei C

  @Z :Sti ce-mi pare rau?Ca Geoana care este un baiat educat, stilat, diplomat de cariera face acum politica intr-o perioada nu prea fasta pentru el .Totul a plecat de cand l-au debarcat pe nea Nelu si uite acum mare prietenie intre ei pana cand trebuie starpit dusmanul poporului. Ce sa mai zic si de liberali care s-au lasat atrasi in capcana plina de venin a socialistilor. Timpul curge in defavoarea liberalilor pentru ca asa au dorit sa se imprieteneasca cu psd-ul. Chiar daca sunt tanar am avut ocazia si eu sa stau de vorba in judetul Dolj cu D.l Geoana unde era senator, a venit chiar in orasul bunicilor mei. Atunci se putea discuta frumos, cald in stil de gentelman,acum este injectat si mizeaza pana la capat pe cazul Basescu.Si-a schimbat registrul politic si nu-i sta bine. Nu stiu, dar mie nu-mi place si nu-mi ofera nimic concret, totul vorbe in vant fara acoperire. Daca ar reusi sa-l doboare pe Basescu , crezi ca Ilici ar mai aparea in prim plan? In nici un caz. Acum se pupa iar maine se spurca. Daca ai ocazia sa stai de vorba cu Iliescu si acest lucru se poate, caci omul vrea sa nu fie uitat , sa sti ca daca l-ai intreba de Geoana in legatura cu incidentul cand l-a facut prostanac ai vedea ca va zambi si ca ar avea o stare de bine.Din punctul de vedere al lui Iliescu ,Geoana este si acum un mare prostanac.

  Raspunde · link
 • de ce?

  Andrei: Geoana e un tip educat si manierat (sau a fost), dar asta nu-l face sclipitor. Oricare ar fi meritele lui ca om politic, inteligenta nu e una. A ajuns datorita tatalui sau in politica. Geoana senior a fost cel care nu i-a dat lui Ceausescu cheia de la bunker, de unde nu l-ar mai fi scos nici dracu’. Fapt pentru care toti s-au simtit datori dupa revolutie, in timp ce “baiatul” tragea tare cu facultatea (verifica-i CV-ul). Toata cariera lui a fost o suma de coinjuncturi favorabile, nu inteligenta l-a ajutat. Iliescu l-a facut prostanac pe drept, pe undeva…

  Raspunde · link
 • Z

  @andrei c: Eu l-am cunoscut ca şi ministru (nu tu campanie, nu tu nimic). ştiu că l-a urât pe Năstase pentru că l-a oblgiat să intre în campania pentru Primăria Mun. Bucureşti doar pentru ca Geoană să nu poată candida la PreşedinÅ£ie mai apoi. Acesta fiind şi unul dintre motivele clare ale urii dintre cei doi.
  Iar cât despre Iliescu… mi-a făcut mare plăcere că Geoană l-a bătut pe Iliescu la un joc electoral. “Nea Ilici” o merita :)

  @de ce: Nu atât datorită tatălui cât soacrei… :D

  Raspunde · link
 • de ce?

  povestea e mai complicata.. ce am spus eu e varianta scurta :p

  Raspunde · link
 • Z

  BTW, opinia mea despre live bloggingul lui visurât e că face cadre mici pe mulÅ£imea PD şi cadre mari pe mulÅ£imea PSD.

  Ceea ce tot încercare de manipulare se cheamă şi e lucru urât atunci când nu-l fac eu! :D (Just kidding – e lucru urât oricând)

  Raspunde · link

Comentariul tau

Ceva reguli de comentarii pe blog