Blog > Stiri >

Publicitate

25 iunie 2007 - 20:17

cwr.jpgCe s-a mai lansat in afara sport.ro care vrea sa dea bataita la fundul gol celor de la GSP? CWR, ca tot sunt initialele la moda – Comunitatea webmasterilor din Romania (nu trebuie sa fie neaparat romani, nu?). Pe principiul “Astazi in Galati, maine in toata tara” vor sa sparga piata (webdesignbox fiind cel mai puternic concurent, ori poate si blogoree?) si sa alinieze la ei pe site toti webmasterii.

Uite cu ce se lauda (inca nu stiu daca sunt mai multi sau e doar un singur individ [Aliniuz] in spatele proiectului):

Dorim sa atragem de partea noastra oameni seriosi, cu experienta in domeniu astfel incat CWR sa fie o comunitate constituita din membri de calitate, pentru a putea genera content de calitate. Dorim a excela in principiu prin continut astfel incat sa fim link-ati si citati in cat mai multe circumstante, de cat mai multe site-uri care sa ne recunoasca eforturile si skillurile.

Ideea e buna, ce pot sa zic? Partea mai putina buna e ca au pornit un pic cam cu stangul in urma cu ceva vreme, prin martie, cand erau doar in teste, cum s-a aflat intre timp. Desi problemele s-au solutionat, eu multa vreme mi-am imaginat ca ce vor sa faca nu e ceva chiar ok, pre-judecatile actonand inca asupra mea.

Le urez totusi succes, am descoperit multe materiale bine scrise in ultima vreme acolo.

PS: ar trebui sa mai lucreze un pic la SEO – scandalul mai sus amintit apare inaintea site-ului propriuzis atunci cand cauti CWR.ro pe google :D

»   «

12 reacţii · Comenteaza · Urmăreste comentariile prin RSS

 • redecs

  Chiar vreau sa vad concurenta pentru WDB… concurenta e un lucru bun. (Blogoree nu se pune).
  CWR in schimb are destul de multe probleme (se fie oare din cauza varstei?!) cu detaliile… pe care cineva care lucreaza in bransa sigur le va observa. ;)

  Raspunde · link
 • de ce?

  nah, am lasat mici detalii de design (chiar) si programare la o parte… e o chestie noua care se vrea mare :)

  Raspunde · link
 • Aliniuz

  Mersi, de ce, pentru reclama. :P Cam rusinos scandalul dar sper sa fie uitat, cu timpul, si acoperit de succese.

  Raspunde · link
 • de ce?

  lasa scandalul, vezi ce spune un om cu destula experienta ca webmaster? Ar mai fi ceva chestii de pus la punct ;)

  Raspunde · link
 • Etherfast

  ROFL

  Raspunde · link
 • de ce?

  asta e reactie referitoare la ce? :D

  Raspunde · link
 • redecs

  Eu sunt perfectinist… stiu asta foarte bine, si nu am de gand sa caut nod in papura CWR.
  Am lucrat si eu cu MKPortal (dar cu IPB, nu phpBB) – btw unde este nota de copyright din footer?! -, stiu ce poate face si ce nu. Nu am pretentia ca Alin sa repare bugurile care sunt pe acolo, dar se putea indrepta catre o alta platforma. ;)
  Pe de alta parte Alin este destul de tanar (yeah, i feel old), si lipsa de experienta se cunoaste.
  CWR imi aminteste de proiectul pe care dorea sa il porneasca We3d, inainte sa isi gaseasca vocatia de blogger: scoalawww. (probabil nu stiti nimic despre asta fiindca proiectul a murit din fasa dupa un review WDB).
  Ma intreb totusi cum poti sa faci un site pentru webmasteri, care se va diferentia de celalalte prin continut – dupa cum spune initiatorul, atunci cand tu ca webmaster al siteului pentru webmaster nu o duci prea bine la capitolul experienta?

  Raspunde · link
 • de ce?

  cum spunea redecs mai sus, referitor la WDB si CWR – concurenta e buna. Cu cat concurenta e mai mare, cu atat, tu ca si consumator primesti calitate mai mare

  Raspunde · link
 • eL Lunes

  Pai sport.ro are avantajul televiziunii, se autopromoveaza si se autociteaza in draci… Exemplu de stire la Sport.ro (tv): “… relateaza siteul sport.ro” /:)

  Sport.ro, desi au depasit in trafic siteurile USM (ale GSP), nu a atins maximul de potential… Si, ca sa fac pe oracolul, sport.ro urmeaza sa lanseze curand, cred eu, ziar de sport… Sa vezi atunci amenintare…. ;)

  Raspunde · link
 • Eugen

  Dan, doar asa ca sa fiu rau, ai vreun avantaj la reclama asta?
  Dupa mine cwr e doar un atac de fronda la adresa WDB si, ca orice astfel de atac, va disparea in lada de gunoi a www-ului. Niste pustani frustrati si nimic mai mult.

  Raspunde · link
 • de ce?

  eugen: as vrea sa am de unde :))

  Raspunde · link
 • Dennis

  Anno 2009 a.Ch.
  …cwr.ro este inca in lumea www si creste zilnic – nu se vrea a fi concurentul nimanui, se vrea a fi la dispozitia utilizatorului ;)

  Raspunde · link

Comentariul tau

Ceva reguli de comentarii pe blog