Au fost ceva zile

30 iulie 2007 - 0:23

Deschizand feedreaderul (dupa aproape o saptamana) am vazut ca am ratat cateva zile (mai mult sau mai putin) importante. Ce am aflat (in ordinea descoperirii):

A fost ziua lui Darius (acum o saptamana), am aflat si eu acum. Uitam suparari vechi si ii spunem: La multi ani, bre! Sa cresti mare (in urechi) si scuze ca eu aflu ultimul. Dar ce sa fac daca nu citesc prea des bloage de jurnaliste si de profesori, in schimb, desi pe el il citesc mai des, anti-man-ul nu a zis nimic, desi el citeste si bloage de profesori, si bloage de jurnalisti (de-ai antenei). Rusinii! vorba lui Darius.

Bun, a mai fost ziulica lui Criserb , dap, toata ziua a fost a lui. La multi ani, nene. Canalia asta vad ca descopera tot, parca saptamana trecuta se oftica Iulian Toma ca a scris inaintea lui despre fiica-sa – trebuie ca are ceva special.

Si.. a mai fost ziua sysadminului (nasol site, MFA, bleah). Auto-intitulatul sysadmin, profesorul, habar nu avea, stia dom’ne, vad eu aiurea, am citit (doar) printre randuri. Mai esti suparat pe mine? :))

Chestia asta cu zilele de nastere, or ba, intra la categoria sub care le-am bagat : barfe?

»   «

7 reacţii · Comenteaza · Urmăreste comentariile prin RSS

 • Meekuu

  Mai citeste odata si incearca sa fii atent. Am spus ca am avut o zi de vineri nasoala si n-am apucat. sa postez pe tema “sysadmin day”. Nici clientii si nici studentii n-au avut habar de asta. Mie mi-e greu sa uit un motiv de bere sarbatorit de 3 ani :D.

  Raspunde · link
 • de ce?

  brr, vad in gura, am citit printre randuri si am retinut doar partea cu studentii… ai fost primul om la care am intrat pe blog sa vad mare “la multi ani mie” cand am auzit si nu-mi parea ca e asa :d scuze, modific si in post.

  Raspunde · link
 • Darius

  ‘Å£am fain.

  Raspunde · link
 • rockgirl

  dap se poate incadra la categoria barfe:D

  Raspunde · link
 • Meekuu

  :)) Chiar ma gandeam ca, in afara celor din mediul asta, mai nimeni n-a auzit de ziua in care se presupune c-ar trebui.sa-ti cinstesti sysadminul.
  Ar trebui sa-i facem un marketing mai eficient. O parada cu niste ‘care alegorice’ facute din cabluri, mufe UTP si alte asemenea obiecte de cult.

  Raspunde · link
 • tmz

  La mmulti ani Darius(JeG)

  Raspunde · link
 • andiuku

  “bloage”:)>-

  Raspunde · link

Comentariul tau

Ceva reguli de comentarii pe blog