Edit comments, baby!

24 iulie 2007 - 18:10

Plugin WordPress pentru editarea comentariilor.

Daca vezi ca ai scris ceva gresit, daca te gandesti ca ai uitat sa mai spui ceva ori daca pur si simplu vrei sa te distrezi – iti poti edita de acum comentariile pe blog pentru 3 + 5 minute. Adica? Timpul maxim de editare e de 8 minute, dar linkul de editare va aparea doar pentru primele 3, restul de 5 fiind rezervate unei editari mai ample. Ca doar: ce te faci daca iti dai seama ca ai mai completa multe dar mai ai vreo 3-4 secunde ramase pentru editare? De cacao, nu?

Varianta initiala pluginului pe care il folosesc era buna doar pentru wordpress pre 2.1, adica versiuni ceva mai vechi, l-am updatat asadar dupa vreo ora de munca si pentru wordpress 2.1, 2.2 si viitoare. (nu stiu sigur daca merge si pe 2.0.x – nu am testat, as fi recunoscator daca ar incerca cineva)

Adevarul e ca e destul de complicat de instalat – in sensul ca sunt cateva modificari care trebuie aduse in comments.php pentru a-l convinge sa mearga, dar un update de wordpress nu-l va nenoroci. Instructiunile detaliate le-am pus intr-un fisier readme.txt din arhiva pluginului (si alea mi-au mai mancat inca o ora – sper sa fie destul de clare).

Download

PS: daca te-am facut fericit cu pluginul poti da o bere sau mai multe cand ne vedem :P

»   «

3 reacţii · Comenteaza · Urmăreste comentariile prin RSS

 • lovingvama

  îl am de vreo 4 zile :D

  Raspunde · link
 • de ce?

  da bre, dar al meu e mai elegant, nu e asa din topor, plus ca nu e cu negrul ala scarbos si cele 5 minute inteleptozosice

  Raspunde · link
 • L3ST

  Asta mi se pare super. Nu stiu daca este acelasi de care zici tu
  Ajax edit comments ii zice si e a dracu’ de destept :D

  Raspunde · link

Comentariul tau

Ceva reguli de comentarii pe blog