Povestea porcului

23 iulie 2007 - 14:07

A fost odata ca niciodata, ca daca n-ar fi fost, nu s-ar fi povestit, un porc. Dar nu era un porc ca toti porcii, ci era unul frumos, amuzant, plin de buna-vointa, mieros cu toata lumea, dar doar la suprafata – asa cum ii sade bine unui porc. Datorita calitatilor sale porcesti de exceptie, a devenit intr-o zi, pe nesimtite, la fel cum afirmau mai marii vremii despre el ca ar fi fost, un fel de vedeta. A umplut multi centimetrii patrati de spatiu internetic prin scandalurile provocate (1, 2, 3) si a aparut chiar si pe ArhiTV, pentru o intamplare ce se spune ca i-ar fi creat renumele de porc. Asta e partea cea mai frumoasa…

Cu multa vreme in urma, inainte de a fi bagat in seama de prea multa lume, porcul nostru s-a gandit ca vrea o tema originala pentru blog, o tema vizuala cum nu mai vazuse nimeni pana atunci, o tema care sa nu respecte standardele de blog si care sa arate altfel decat orice se vedea printre bloguri. Porcul ce s-a gandit? Nimeni nu-i face gratis asa ceva, deci trebuie sa apeleze la un om care se pricepe, nu putea alege un porc. Cum si-a gasit omul? A dat sfoara in tara ca ofera un aparat de fotografiat pentru tema si a spus tuturor despre asta. Oamenii s-au strans, au intreabat, au licitat, au participat spiritual si afectiv la concurs, iar porcul a decis intr-un final ca are un castigator, deci, toate bune si frumoase.

Castigatorul a discutat cu porcul, i-a oferit variante de design, a stabilit detalii si s-a apucat de lucru. Intr-un final, a terminat tema, cu mult inainte de deadline, chiar mai mult, a terminat-o de ziua maiestosului porc si si-a asteaptat cuminte “premiul”. A asteaptat cateva zile, ca numitul era plecat la sat, a mai asteaptat alte cateva dupa aceea, pentru ca au existat treburi mai importante de facut, a mai asteaptat vreo saptamana, ca porcul uita in fiecare zi sa puna aparatul la posta si tot asa.

In total s-au adunat vreo 3 luni de promisiuni sub forma “maine”. Moment in care omul s-a saturat si s-a hotarat sa-l dea pe porc in vileag. Nu ca ar conta prea mult pentru porc, ci pentru a se feri restul oamenilor de el. Am zis!

scuze, sint un porc, o sa-mi repar greseala (4 mai 2007)

Ii multumesc din suflet lui Apo pentru bunul simt si tinerea de cuvant de care a dat dovada, fara de care acest magnific post de blog nu ar fi existat.

De asemenea, multumiri (de asta data sincere) Arhi + Visurat pentru sustinerea sincera aratata. Sunteti tari, baieti! ;)

»   «

8 reacţii · Comenteaza · Urmăreste comentariile prin RSS

 • lovingvama

  Sunt curios de reacÈ›ia lui Apollinaire, dacă va avea una.

  Raspunde · link
 • BANATEANU

  Aoleu, e prea cald ca sa urmaresc firul evenimentelor in amanunt. Ce-am inteles? Ca este unul fara cuvant, si nu a dat aparatul si mai e faza cu visurat. Imbarligate mai sunt linkurile in bloggib. Hai multa racoare !

  Raspunde · link
 • Andrei Crivat

  cum ti-am spus si private, nu cred ca e cel mai smart lucru pe care il puteai face. consider, in continuare, ca blogul n-ar trebui sa fie o bata, cu care ne rezolvam brutal problemele. da’ ce stiu eu ?

  Raspunde · link
 • Radu

  nu e cel mai smart dar e cel mai corect.

  apo sucks! cu 2 guri !

  Raspunde · link
 • Denisa Lala

  Ouch! :d

  Raspunde · link
 • artistu

  Andrei si mie mi se pare corect ca Dan sa spun acest lucru. Si sa fim seriosi, chiar nu e vulgar. E doar la limita, dar asta e iarasi bine pentru ca asa iti atrage atentia ca unii nu au cuvant si ca ar trebui sa spuna macar SCUZE, daca nu chiar IERTARE… ;)

  Raspunde · link

Reactii pe bloguri

 1. (Alte) idei | de ce? blog
  30 iulie 2007
 2. Problema cu Apo si premiile | de ce? blog
  18 martie 2008

Comentariul tau

Ceva reguli de comentarii pe blog