Blog > Fun >

Sa vedem bine!

4 iulie 2007 - 17:03

Daca tot vorbesti despre cineva, de ce sa nu-i scrii numele corect? Nu asa e normal? Ei bine, nu, nu se intampla asa. Am vazut astazi un blogroll cu 4 linkuri, din care unul gresit. Cum sa gresesti scrierea la 25% din linkuri?!? Daca ai oamenii aia in blogroll inseamna ca ai dat un copy-paste cu linkul lor, nu? Cand ai citit linkul nu ai vazut ca sunt alte litere acolo?

andaa.jpg

E andaa, nu andRaa! Subliniind linkul in poza cu un fel de Z, mi-am adus aminte de cea mai frecventa greseala de prin blogosfera. Gogu Kaiser in loc de Gogu Kaizer. Si eu am facut greseala asta, de doua ori chiar, dar am corectat-o!

kaiser-rad-de-voi.jpg

Si e scris mare S-ul. Am zis sa dau si un search prin google dupa gogu… L-am gasit (am impuscat 4 pasari din aceasi lovitura cu printscreenul):

kaiser-google.jpg

Poza din urma m-a amuzat (se vede unde am dat click), ce ar fi fost sa caute lumea andrezza? Ajungeau aici, cu siguranta. Totusi, are vreo vina Gogu ca e tip, de numai numele lui se greseste?

»   «

4 reacţii · Comenteaza · Urmăreste comentariile prin RSS

 • gHOSt

  Se mai intampla. Raule :d

  Raspunde · link
 • miahi

  eu ii mai spuneam “gogu gheizar” :))

  Raspunde · link
 • MaTr3o

  eu folosesc MaTr3o peste tot, nu e mare cacat, dar prefer eu pt mine ca alea 2 litere sa fie mari, la comments aici am vazut ca nu se poate, ca e setat totul asa, dar cam peste tot….. si nu suport sa mi se modifice numele

  Raspunde · link
 • En Sabah Nur

  prima oara am citit ” Gogu Kazier” 8-|

  Raspunde · link

Comentariul tau

Ceva reguli de comentarii pe blog