Gandirea e un fel de boala

5 august 2007 - 1:50

Cam stupid se orienteaza evenimentele din jurul nostru, sa se potriveasca intre ele la tanc, tocmai atunci cand nu e cazul… Parca acum vreo 2 zile ma certam rau de tot cu o persoana importanta pentru mine spunandu-i ca nu vreau s-o mai vad niciodata si plecam nervos de la mare. Tot atunci, o dorinta parca barbara ma facea sa ma razbunam pe ea pentru toti dracii care-i aveam (sechestrati?) in mine. Parca ieri am aflat ca bunica-mea e pe moarte. Parca tot ieri, la jumatate de ora dupa, aflam ca tata s-a dat cu masina peste cap.

Eu sper inca sa mi se fi parut toate, sa le fi visat ori ceva de genul asta. “Realitatea e brutala” sau “o nenorocire nu vine niciodata singura”?

Nu ma pot concentra, sunt nervos si imi asum o parte de vina pentru tot, poate fara motiv. Imi spunea cineva aseara ca daca toate zicalele sunt adevarate trebuie sa ma gandesc si la cea optimista – banul la ban trage, iar eu sunt intre cei care incep sa castige tot mai multi bani. Mda, numai la asta nu-mi sta gandul acum.

Sau cica “daca te ingropi in munca nu te mai gandesti la ce e in jurul tau”. Bun, dar cum sa te apuci de munca cand te gandesti numai la ce se intampla in jurul tau si te enerveaza pana si faptul ca esti nervos? Cum sa muncesti cand gandesti toate variantele pentru iesirea dintr-o situatie amuzant de proasta. E un cerc stupid de vicios.

Probabil ca sunt mai fericiti cei prosti. Unde e cartea lui Martin Page? Gandirea e un fel de boala…

»   «

12 reacţii · Comenteaza · Urmăreste comentariile prin RSS

 • Z

  Dude… îmi pare rău. Sper că măcar taică-tu’ e bine.

  Timpul e nenorocit.

  Raspunde · link
 • En Sabah Nur

  gandurile rele ne tin in spate 8-| suparari avem toti, fie ele mai mici sau mai mari

  Raspunde · link
 • Cristi Roman

  A, la dracu’ Dane, niciodata, dar niciodata sa nu te simti vinovat ca faci din ce in ce mai multi bani gratie exclusiv muncii tale. Fii mindru. Important e sa-i faci cinstit si sa dormi linistit.
  Apoi, ce e mai important: nu stiu ce s-a intimplat, dar doresc multa sanatate membrilor familiei tale!

  Raspunde · link
 • Denisa Lala

  >:d<

  Raspunde · link
 • Dracushor

  Ganduri… da toata lumea le are, gandurile sunt bune si rele, din pacate cu ajutorul gandurilor poti crea sa ai ceva pe constiinta sau sa te simti vinovat cum te simti tu acuma… cred ca uneori ar fi mai bine fara ganduri…

  Iti dorec sa scapi de toate problemele tale, dar din pacate si tu atunci vei scapa doar, ca orice om, cand te stingi din viata!

  Raspunde · link
 • rockgirl

  ohhh poor u multa multa multa multa sanatate familiei tale

  Raspunde · link
 • Nicole

  Ooops! am picat intr-un moment nepotrivit, in orice caz iti doresc sa treci repede peste probleme si sa mergi mai departe … mult succes!

  Raspunde · link
 • Terente

  Multa sanatate tie si familiei tale :(

  Raspunde · link
 • Daniela Bodros

  Imi pare rau sa aud de rudele tale asa … :( .. Suna cam aiurea ce itzi voi spune si probabil insensibil .. dar intotdeauna poate fi mai rau .. :( .. bafta …

  Raspunde · link
 • de ce?

  mersi, s-au mai rezolvat problemele :)

  Raspunde · link
 • psiheea

  >:D< danut, o sa fie bine! stiu cum e sa te simti coplesit de o groaza de rele care se aduna toate pe capul tau in acelasi timp. poate e mai bine sa se epuizeze asa, ca altfel am avea cate un rau mic permanent. te pup.

  Raspunde · link

Reactii pe bloguri

 1. Drama intelectualului | Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul
  7 august 2007

Comentariul tau

Ceva reguli de comentarii pe blog