Permis port bormasina

14 august 2007 - 14:13

Trebuie sa se dea o lege prin care sa se interzica vanzarea de bormasini catre tampiti. Sa se vanda numai in urma unui examen psihologic complet, examen de abilitati, tehnica si cunostinte in efectuarea de gauri; iar permisul sa fie valabil doar pentru cate un an, dupa care sa se dea iarasi macar examenul psihologic, nu asa.

Ah, iarasi, sa nu se mai vanda rasnite cu 70 de lei bucata, 3 la 200ron sau oferte tampe de praktiker, metro and so on. Pe bune, cu alea faci numai zgomot si nu avansezi decat cate 3mm/burghiu. Da, ca si cum nu ar fi destul ca rasnitele fac zgomot si atat, mai vin din dotare si cu cate un burghiu din care iese fum dupa 3mm de gaura in beton. Blea, nici nu ma pot hotari care sunt mai tampiti – aia care le vand sau aia care le cumpara.

Propun accize de 3000%. Sa fie bormasinile macar cat combinele frigorifice clasa A, sa nu mai cumpere tot idiotul si sa se trezeasca din somn ca vrea sa dea gauri.

Eu stau intr-un bloc de 4 etaje, cate 2 pe palier, in total 10 apartamente. Care e posibilitatea statistica sa existe reparatii, renovari, montari si demontari de diverse chestii de doua ori pe saptamana, in fiecare saptamana? Va zic eu: FOARTE MARE. Unde naiba au astia spatiu de atatea gauri? In care mama zmeului de apartament se tot fac renovari? Cate renovari poti sa tot faci? O sa ramana blocul numai carcasa, iar timpanele mele la fel de varza ca si peretii, daca mai continua tampitii in halul asta. Bleah

»   «

16 reacţii · Comenteaza · Urmăreste comentariile prin RSS

 • monica

  noi stam in acelasi bloc?:o

  Raspunde · link
 • de ce?

  monica: cam asa :))

  denisa: bine ca vezi tu toate typosurile. e blocul, cu c de la “cacam-as pe ei de bormasinisti” :D

  Raspunde · link
 • Z3Ro

  La mine e mai distractiv, pe langa ca astia-s renoveaza cutiile de chibrituri alternativ…niciodata simultan, s-au apucat si la munca de gaurit spart daramat construit. Asa ca te poti considera norocos,la tine doar acasa-i distractia, eu nici macar la munca nu mai pot dormi

  Raspunde · link
 • Denisa Lala

  O să rămână blogul sau blocul? :))

  Raspunde · link
 • Allexander

  (daca ai niste boxe tari)Ia’ti “20 de sunete sa’ti enervezi vecini” lasa sa meaga una din ele si du’te vre’o 2-3 zile in vacanta!

  Raspunde · link
 • Andrei M

  De 3 luni astia de sub mine o tin tot intr-o reparatie, si ai dracu’ asta fac toata ziua, ca abia s-au mutat si nici nu i-am vazut de-atata timp. Da’ si cand i-oi vedea :))

  Raspunde · link
 • ice4you

  Unii mai si lucreaza … daca ai vreme sa ii asculti pe toti, iti recomand sa iti gasesti un job, si asa nu mai ai vreme sa stai pe net si sa ii asculti pe ei ce fac prin casa :-?

  Raspunde · link
 • Quinzelle

  Intotdeauna se va gasi cate o gaura de dat! Oriunde! :)

  Later edit : Cam ciudata formulare dar intelegeti voi ce am vrut sa spun! :”>

  Raspunde · link
 • daneta

  ar trebui sa te muti la casa sau sa ai in vedere achizitionarea unui teren.asta daca iti permite leafa. daca nu asta e. :((

  Raspunde · link
 • Pirahna

  La mine se dau gauri in podea si in pereti (la vecinul de deasupra) in fiecare zi de la ora 7:40 (fix) la 15-17 …

  E asa de la inceputul verii, si din cate vad nu o sa se opreasca.

  Interesant e ca sunt din ce in ce mai nervos in fiecare zi, si pana la urma bunul meu simt o sa se cam duca dracu si o sa ma duc peste ei, o sa le sparg usa si o sa le infig muncitorilor bormasina aia in cur.

  Sper doar sa termine pana nu cedez eu.

  Raspunde · link
 • BANATEANU

  Aoleu, pai de cati din astia am si eu parte. Si culmea e ca exact in week-end, de dimineata daca se poate, se trezesc, exact cand ti-e lumea mai draga. Nu mai poti sa faci nimic cand incep, nici nu te mai auzi cu cel de langa tine, foarte nasol. Sa interzicem bormasinile!

  Raspunde · link
 • Denisa

  :D si e enervant rau ???

  Raspunde · link
 • lemon

  @denisa pentru mine chiar e relaxant. imi place sa cred ca este o simfonie a blocului in care locuiesc. stai la casa nu?

  Raspunde · link
 • daria

  genial postu!!!! bravo ! eu nu am vecini d-astea am casa mea si deasupra mea e o camera goala … daca te-ai saturat … poti sa faci o vizita?:d/

  Raspunde · link

Reactii pe bloguri

 1. Viata la bloc | Ionut Puiu - blog accidental
  15 august 2007
 2. Googles Awards | de ce? blog
  29 august 2007

Comentariul tau

Ceva reguli de comentarii pe blog