Blog > Stiri >

120.000. Gratis. Rusine!

8 noiembrie 2007 - 10:47

Daca Scoprions pot ajunge la Sibiu (sambata, 10 noiembrie) si intrarea sa fie GRATIS, desi ei isi iau un onorariu de vreo 120.000 (in euro) pentru cate 90 de minute de concert, nu tot asa stau lucrurile si cand e vorba de o formatie romanesca – Pheonix. Romanii nostrii, fie Pheonixii monstrii sacri in istoria muzicala de la noi, s-au gandit ca daca tot deschid un magazin nou unde ii cheama, sa-si scoata si banii de ciorba.

Praktiker aduce Pheonix la deschiderea unui nou magazin in Timisoara, vineri, 9 noiembrie, dar pe bani – 120.000 (in lei vechi). Ce mama zmeului de deschidere mai e si aia?!? Cum sa dai un concert in deschiderea magazinului propriu, dar sa ceri bani pentru intrare? Rusine, ba, rusine!

»   «

14 reacţii · Comenteaza · Urmăreste comentariile prin RSS

 • Meekuu

  şi nu ştiu de ce am impresia că la Scorpions o să fie şi sonorizarea ca lumea (mai ales că PiaÅ£a Mare din Sibiu are acustica mişto) iar la Phoenix or să înghesuie câteva boxe amărâte p’acolo.
  Well, teoretic eu am o concepÅ£ie în ceea ce priveşte lucrurile gratuite. Dar concertul Jethro Tull de astă vară din Sibiu mi-a demonstrat că se poate şi bine şi gratis. în acelaşi timp ştiu şi că-i posibil să dai bani şi să fie o mare labă.

  Ah, era să uit, s-ar putea să-i coste mai mult pe ăia de la Praktiker metoda prin care să-i Å£ină afară pe cei care n-au plătit bilet. Cordoane de jandarmi, garduri, etc…

  Raspunde · link
 • depe

  asta e chiar tare. sunt practici aia de la pratiker, nu gluma

  Raspunde · link
 • Programare Sociala

  Ia o pancarta, scrie pe ea: “La Sibiu Scorpions canta GRATIS!” si defileaza maiestuos prin fata pe la Praktiker. :-\\”

  Raspunde · link
 • BlindGirl

  Intrebarea e alta: cat a platit Praktiker la Phoenix?
  Cum arata contractul lor? Ca la Scorpions s-au gasit 120.000 euro. Aici e posibil sa fie un fel de colaborare si cam atat.

  Raspunde · link
 • de ce?

  Nici nu are importanta. Oricum nu m-as fi dus acolo pentru Praktiker, sau nu cu ocazia asta – m-as fi dus pentru Phoenix, dar as fi intrat si la ei de curiozitate si poate le-as fi lasat bani prin magazin pentru ceva produse interesante. Asa e doar un concert platit, dar intr-o locatie nasoala.

  Raspunde · link
 • de ce?

  completare: si nu conteaza nici banii, ci principiul. E dupa iesirea din oras, in camp, nu prea am cu ce sa ajung acolo, o sa fie frig, o sa cam ploua si trebuie sa mai platesc si bani pentru un spectacol pe care l-am vazut cu 2 luni in urma.

  In schimb, Real-ul, anul trecut, cand au deschis primul magazin, au oferit o serie de formatii (nu mai stiu daca bune sau rele), transport gratuit si in plus treaba se intampla in mijlocul verii. Ah, fara “intrare”, bine’nteles. :p

  Raspunde · link
 • Christiansen

  Ceva nu e in regula aici … Deci, eu sunt compania X si vreau sa-mi fac IMAGINE … Pentru asta cheltui niste bani. Ma gandesc bine ce sa fac si ma hotarasc ca mai bine invit o trupa de muzica, destul de cunoscuta, ii platesc onorariul … si atrag public in locatia mea …
  Buuun … Asta e logica cea corecta.
  Dar stai! Romanii sunt fraieri. Ia sa fac eu IMAGINE pe BANII LOR … ei platesc biletul … compania plateste onorariul trupei din BANII FRAIERILOR si isi face si imagine.
  Hai sictir Praktiker!

  Raspunde · link
 • RaduMa

  mai DeCe, mi-ai luat-o inainte… vroiam sa zic si eu ca Praktiker asta nou e la mama dracu, afara din oras, si mai mult ca sigur ca nici nu au transportul asigurat… o sa trec podu cu pasu, ca 33-ul intoarce sub pod…

  Daca ne amintim Phoenix si conducatorii Timisoarei au mai avut ei meciuri si acum cinci ani, la niversarea de 40 care s-a tinut… la Arad pe strand…

  Raspunde · link
 • Ioana

  Cei de la Phoenix au ceva cu Timisoara:).

  „Celor din Timisoara ar trebui sa le fie rusine, nu mie! Timisoara de ce nu ne-a chemat? Am cantat de 20 de ori la Arad (n.r. – oras rival Timisoarei) si doar de trei ori la Timisoara!

  “La fel de bine mergeam si la Timisoara. Dar nu ne-au chemat o data dupa Revolutie! Cand noi concertam pentru ei aveau de castigat de pe urma noastra! Au aparut cateva comentarii ca am uitat de unde am plecat… Ei au uitat de noi! Acolo avem dusmani!”.

  Vor si ei sa scoata ceva bani de la orasu lor natal.

  Raspunde · link
 • ornitologu praktik

  Cum dracu’ e biletul 12 lei cand eu am primit pliant saptamana asta de la praktiker pe care scria “intrare libera”? Mai e un ecran langa Catedrala pe care am vazut o reclama la concert unde scria iarasi intrare libera? Si mai presus de toate unde dracu’ in praznic e magazinul asta, implicit concertul ?

  Raspunde · link
 • Adeline

  Este foarte suspecta treaba cu intrarea platita pentru acest concert. Daca e cu plata… unde este BTL-ul in toata afacerea? Evenimentele de genul asta sunt organizate pentru a face relatii publice organizatiei. Trebuie sa fii retard ca sa ceri bani!

  Raspunde · link
 • seba

  si eu am vazut ca e intrarea libera. nu stiu de unde au aparut zvonurile astea cum ca ar fi 12 lei intrarea. magazinu’ e la dracu in praznic, cum mergi inspre metro pe stanga undeva, dupa CET …

  Raspunde · link
 • Rin Tin Tin

  dude, ai scris Pheonix.. suna nashpa

  Raspunde · link

Reactii pe bloguri

 1. Cum se face marketing în România? : Christiansen
  8 noiembrie 2007

Comentariul tau

Ceva reguli de comentarii pe blog