Radio Lynx si Cotidianul. Dezbateri, bloguri si bani

16 aprilie 2008 - 15:00

banii-mei-hei.jpg

Booby Voicu, avandu-l ca invitat pe Victor Kapra, va incerca diseara la Radio Lynx (in emisiunea Internet Lynx, de la 9) sa traga niste limite superioare pentru castigurile din blogging, asta in urma prezentarii de la Olimpiadele Comunicarii moderate de Victor. El zice ca nu, nu si-a luat bataie, dar sigur a starnit controverse.

In tabara opusa, Cotidianul duce o dezbatere prin comentarii (care mai tine vreo 2 ore) despre refugiul complexatilor – blogul. Ioan T. Morar, scriitor/blogger pasionat, versus prietenul lui zoso – Florin Iaru, poet complexat.

E clar ca se vorbeste de treburi total diferite, dar ambele discutii se anunta interesante si pline de controverse, numai bune de urmarit.

PS: Radio Lynx are si un chat de IRC. Desi vorbeam recent despre MIbbit, eu folosesc chatzilla – e mai simplu sa scrii un server in adressbar cu irc: in fata lui. :D

»   «

13 reacţii · Comenteaza · Urmăreste comentariile prin RSS

 • Z1pp0

  zoso sux…se crede zeul zeilor si de fapt e un ratat. a avut noroc cu mircea badea si dupa parerea mea ar fi trebuit sa-i multumeasca pentru promovare, nu sa-l critice iar. Tine-o tot asa dece ;) rulezi bine :)

  Raspunde · link
 • Doiu'

  Fratilor sunt discutii si certuri inutile. Sincer nu il acuz pe zoso pentru nimic,asa cum zice z1pp0 pentru ca intr-un fel sau altul omu’ are succes. Iar despre subiectul din cotidianul… nu il comentez prea mult pentru ca nu cunosc exact despre ce este vorba. Insa cu siguranta articolul este putin cam exagerat.

  Raspunde · link
 • zoso

  un ratat care e mai smecher, mai bine vazut, mai citit, mai destept si mai bine platit ca tine, z1pp0.

  in comparatie cu mine, da, tu esti un ratat.

  Raspunde · link
 • Motociclistul

  nu te supara dar crez ca byrev te ia la $$

  Raspunde · link
 • de ce?

  moto: tu esti fan byrev? :))

  Raspunde · link
 • Z1pp0

  @zoso
  ok ok…si acum trebuie sa ne laudam? daca as fi in locul tau as sta in banca mea si mi-as vedea de treaba si nu as face haz de necaz.

  Mai bine vazut zici? Datorita cui? Datorita lui Mircea!
  Mai bine platit? Datorita cui? Datorita lui Mircea!
  Mai citit? Datorita cui? Datorita lui Mircea!
  Mai smecher? Te crezi smecher pentru ca esti bine vazut, bine platit si citit? Datorita cui toate astea? Datorita lui Mircea!

  Asa ca ciocu’ mic si joc de glezne nenea zoso. Daca ai fost sau esti cel mai bun blogger din Romania asta inseamna ca trebuie sa ii ei pe toti peste picior, nu? Nu uita ca ai plecat de jos!
  Prin ce balmajesti tu acolo nu vad nici un pic de inteligenta din partea ta….dar in fine… n-are rost sa-mi bat capul.

  Raspunde · link
 • Cosmin

  Florin Iaru e f OK din punctul meu de vedere :)

  Raspunde · link
 • zoso

  gogule, daca ai google, poti da o cautare simpla si ai sa vezi ca premiza de la care ai facut sinapsa aia grabita e gresita. hai ca te ajut:
  http://www.google.com/search?h.....lr=lang_ro

  Raspunde · link
 • JimmY

  Ce discutii aprinse si pe aici..

  Raspunde · link
 • Z1pp0

  @ zoso

  stiu cat trafic ti-a facut mircea badea. si chestia asta te-a ajuta in procente de 80%. o data cu traficul din zilele respective poate ca ti-a adunat si cativa “fani” si cititori fideli. intelegi? probabil ca cititorii ai spus si altora. ok? probabil ca ai urcat pe primul loc in directoare. (asta mai mult ca sigura) …etc.

  Raspunde · link
 • zoso

  emilian, maimuta e copilul mamei dvs. ti-am mai spus asta. citeste-l pe amicul bazilide, ti-a dat o m*ie foarte finuta.

  Raspunde · link
 • Emilian

  Dacă maimuţa Zoso are cel mai mare trafic, nu înseamnă că este şi cel mai bun blogger. Libertatea este unul dintre cele mai citite ziare, înseamnă că este cel mai bun?

  Raspunde · link

Reactii pe bloguri

 1. Stiri scurte din online | de ce? blog
  17 aprilie 2008

Comentariul tau

Ceva reguli de comentarii pe blog