Blog > Stiri >

De prin weekend

13 mai 2008 - 15:56

Daca a ratat cineva stirile misto din weekend:

Realitatea a facut 1-0 cu Antena1

De ce? A incheiat un parteneriat cu LPF si a primit Liga I Realitatea pentru 5 ani, iar Antena1 a cumparat drepturile de televizare ale meciurilor pe 3 ani si va promova fara voie postul Realitatea. Cool, huh?

CFR Cluj a facut 2-1 cu Unirea Urziceni

cfr-cupa-timisoreana.jpg

Si a castigat tot. Cupa Romaniei, Campionatul, tot. CRF Cluj merge direct in Champions League. In acelasi timp Berbecali e haituit de DNA pentru ca a vrut sa-si cumpere un meci mic si nesimnificativ (ala de miercuri, CFR – U Cluj, care ar fi adus Stelei campionatul si un loc in grupele CL). Deh, vorba lui Frank Sinatra – That’s life

Rolling Stoness la TIFF

rolling-stones-crop.jpg

Nu formatia, ci un documentar (Shine a Light) despre Rolling Stonesi, in regia lui Scorsese, va fi prezentat la Transilvania International Film Festival pe 5 iunie la sectiunea Doc’n Roll.

Hihihi, tiff.ro e facut pe drupal, dar nu se zice niciunde.

PS: Ar mai fi fost un articol misto, citit in tren de la o tipa, din Cosmopolitan Bride (deloc feminist!), dar Cosmo au un site de kkt.

»   «

4 reacţii · Comenteaza · Urmăreste comentariile prin RSS

 • Kesepian

  Asta e. N-au încotro :D
  ____________
  Kesepian.

  Raspunde · link
 • DeMaio

  Becali nu vroia să cumpere nimic. Vroia să umple de bani Universitatea, dacă aceasta ar fi încurcat CFR-ul. Era vorba de un fel de premiere, oricum imorală, pentru că nu este normal să dai bani că se joacă pe bune. Nu avea de la cine să cumpere meciul sau ceva asemănător.
  Cam asta este. DNA-ul a vrut un flagrant, dar acum este posibil să cadă în plasa propriilor greşeli.

  Raspunde · link
 • cojocari

  Becali s-a speriat un pic dupa cazul cu DNA… Hahaha. Sa-i tremure un pic funduletul, ca preaaa s-a ambalat in ultimul timp cu tot felul de declaratii.

  Raspunde · link
 • sorin

  Sincer, de cand cu Realitatea, nu ma mai uit la liga I. Chiar nu suport IRealitatea TV

  Raspunde · link

Comentariul tau

Ceva reguli de comentarii pe blog