Blog > Opinie >

BRD NET mort

1 iulie 2008 - 1:13

Dragi clienti,

Momentan serviciul BRD-NET este indisponibil.
Regretam neplacerile cauzate si va asiguram ca vom relua furnizarea acestui serviciu in data de 2 Iulie 2008.
Puteti consulta soldul, situatia conturilor dumneavoastra, dar si efectua noi operatiuni prin intermediul ATM-urilor BRD, serviciilor Vocalis (apeland 0800 803 803 – apel gratuit) si Mobilis sau agentiilor BRD.

Va multumim pentru intelegere ! [link]

Pardon? Cum adica pe 2 iulie? Serviciul a murit subit pe 30 iunie dupa-masa. Ce mama zmeului de serviciu bancar este asta? Dupa ce ca e limitat (pentru jumatate dintre operatiuni e necesar sa mai treci pe la un birou BRD) si scump, merge doar din cand in cand? Hai, poate intelegeam daca era weekend, dar in plina saptamana se opreste pentru 2 zile?!?

C’mon! E vorba de timp, bani si tranzactii. NU poti sa-l opresti cand ai chef fara sa anunti in prealabil!

»   «

8 reacţii · Comenteaza · Urmăreste comentariile prin RSS

 • moi non plus

  BRD e o banca de toata caca…schimb-o daca poti :)

  Raspunde · link
  • ich

   Clientul BRD-ului este prostul BRD-ului, mintit, inselat, jefuit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Raspunde · link
 • FuckYouTovarasi.blogspot.com

  ROMANIA DE 5 STELE

  Pentru ca m-am saturat sa aud ca bulgarii au carnatii mai lungi si castravetii mai vanjosi decat ai romanilor, pentru ca m-am saturat sa aud ca palmierii din Thailanda sunt mai mijto decat ai nostri din Mamaia, pentru ca m-am saturat sa aud ca hamburgerii cu ceapa sunt mai buni decat parjoalele cu usturoi, pentru ca nu vreau sa cred ca ospatarii romani sunt mai nesimtiti decat cei italieni, m-am gandit sa lansez campania ROMANIA DE 5 STELE.

  Nu este un concurs, ci doar o cursa cu noi insine. Provoc autorii de bloguri cat si cititorii acestora sa descrie intr-unul sau mai multe articole unde s-au simtit ei cel mai bine in vacantele si excursiile sau calatoriile de afaceri din Romania (ar fi OK si poze), descriind cu exactitate cum a fost la restaurantul sau hotelul care i-a impresionat.
  Dar, puteti scrie si despre vacantele ratate din cauza marlaniilor din turismul romanesc. Pentru ca ne-au coplesit ! Sau sunt doar legende ?!?

  Nu trebuie sa fie o opera literara, ci doar un text coerent care sa te lamureasca daca a fost bine/rau acolo unde autorul spune ca a fost. Nu conteaza care este obiectul descrierii tale – poate fi o terasa modesta cu un fel de mancare nemaipomenit , un fast-food curat, o pensiune ospitaliera sau un hotel de naishpe stele cu servicii catastrofale.

  Primele 50 (cincizeci) astfel de articole vor fi daruite de catre mine cu cate o caseta ce va contine 2 sticle cu vin vechi Gold Collection de la podgoria mea preferata de la Pietroasele (valoarea casetei este 20 euro). Pentru a participa la campania ROMANIA DE 5 STELE trebuie doar sa postati articolul pe unu din blogurile romanesti, sa specificati cine este initiatorul campaniei si sa imi trimiteti un link unde pot citi textul vostru pe care il voi prelua si il voi posta si pe blogul meu cu mentionarea autorului.

  VACANTA PLACUTA IN ROMANIA DE 5 STELE !

  PS – imi cer scuze, nu ma pricep cum se da leapsa si de aceea va rog sa faceti voi asta pentru ca sunteti mai priceputi in ale blogarelii, eu sunt mai priceput in ale vinurilor vechi de Pietroasele ;)
  – si mai promit ca voi pune la cale si un uikend beton cu prietenii mei blogerii intr-un loc ospitalier tare !!! (ma gandeam ca in toamna cand s-o face mustul si pastrama …)

  Raspunde · link
 • FuSsYd3vil

  Da, rahat livrat moka.Nu mai imi trebuie brd pt restul vietii la cati bani am platit pe tot felul de comisione taxe si altele. :(

  Raspunde · link
 • swaMp

  Am observat si eu acest lucru,intamplator tot la BRD am cardul si chair ma oftica ca nu pot sa vad ce suma am,asa trebuie sa ma duc pana la bancomat..

  Raspunde · link
 • souk

  Intre timp s-a modificat, o sa fie up pe 4 iulie. Si o sa se cheme BRB-NET.

  Raspunde · link
 • de ce?

  lol, am vazut si eu

  Raspunde · link
 • CosTel21D

  BRD – Banca oamenilor cu ochelari de cal!

  Raspunde · link

Comentariul tau

Ceva reguli de comentarii pe blog