Blog > Stiri >

Next Online Players. 14 milioane pentru un post

11 iulie 2008 - 13:43

Saptamana viitoare, din 17 pana in 19 iulie, se intampla Next Online Players la Hotel Howard Johnson, Bucuresti. 30 de participanti, 9 vorbitori.

Prezentarea

Next Online Players este primul eveniment care abordeaza la 360 de grade domeniul antreprenoriatului online din Romania printr-o serie de workshop-uri, prezentari, aplicatii practice, desfasurate pe parcursul a trei zile. Pentru a facilita networkingul si activitatile de invatare, numarul de locuri este redus la 30 de participanti.

Concursul

Biletul de intrare face 390 EURO. Acum vine partea fun: exista si un concurs pentru bloggeri. Cel mai bun post care descrie motivele pentru care autorul ar participa la eveniment castiga un locsor la event, deci un bilet de aproximativ 14 milioane lei vechi. Pretty cool, huh?

Afacerea

Mai mult, Vlad Stan si Marius Ghenea vin sa descopere afaceri online cu potential in cautare de finantare.

Antreprenorii cu proiecte online indraznete care simt nevoia unui partener strategic cu experienta si cu posibilitatea de a investi financiar, au sansa de a-si prezenta ideile in fata a 2 antreprenori de succes, aflati in postura de business angels. Proiectele inscrise vor fi analizate, cele mai bune urmand a fi prezentate in cea de-a treia zi a evenimentului dedicat antreprenoriatului online.

Vorbitorii

»   «

3 reacţii · Comenteaza · Urmăreste comentariile prin RSS

 • cezar

  Şi tu te bagi?

  Oricum, e interesantă treaba asta…măcar se investeşte în online…

  Raspunde · link
 • raducoto

  ce stii , va face cineva liveblogging ?

  Raspunde · link
 • adi

  Ma gandesc ca fericitul blogger care castiga biletul tot o sa faca, macar for the fun of it. Sunt curios daca se duce vreun blogger care nu castiga biletul magic, asa, din proprie initiativa.

  Raspunde · link

Comentariul tau

Ceva reguli de comentarii pe blog