Oameni mari in online

5 octombrie 2008 - 17:34

De fiecare data cand se vorbeste pe vreun blog sau prin vreun ziar de oameni mari in online, mie nu-mi vin in cap decat Cabral si probabil Lorand. Nu ca as avea ceva cu ceilalti, dar astia doi sunt chiar mari :)

In aceasi dezordine de idei, Orlando vrea sa faca un pic de scandal printre comentatori, pardon, o lista mica cu oamenii influenti din online, deci influenti, nu mari.

Prin lista l-am vazut pe Cabral. Nu am stabilit ca el e un om mare in online? Sa fie si influent? Nu e chiar acelasi lucru, poate o sa se supere ca primeste atatea statute.

Dar, in definitiv, o sa vedem ce spune Ionut Oprea de el in Istoria internetului din Romania, ca cica va fi un proiect de referinta in urmatorii ani. :)

Si ca tot am ajuns la oameni ce sunt si vor fi pomeniti in istorii, letopisete si alte scrieri de genul asta, Tudi a reusit sa intre in contact cu o serie de oameni importanti (nu neaparat mari) din online-ul mondial si a facut o serie de interviuri misto. De fapt, ca a intrat in contact cu ei e misto, ca interviurile sunt chiar slabute.

Deci doi dintre ei: Rand Fishkin (se identifica cu SEOmoz, sef si cofondator) si Jeremy Schoemaker (Shoemoney). Daca tot au fost in ordinea asta intervievati (emailuti, ma rog) – nu se putea face un pic de documentare pentru intrebari? Gen Interviul lu’ Shoemoney pentru SEOmoz?

Zic si eu acum: te (z)bati sa vorbesti cu Jeremy si il intrebi ce sa faca romanii? Care romani? Aia din Canada, aia din Pakistan sau cei din Irak? Pai, nene, nu ar fi fost mai normal sa-l intrebi unde e Romania daca tot aveai chef sa-l iei la misto? Serios zic.

Ce ti-e si cu oamenii astia mari.

PS: desi suna a bascalie postul, a fost scris doar de dragul linkurilor spre chesii misto din ultima vreme :)

»   «

3 reacţii · Comenteaza · Urmăreste comentariile prin RSS

 • Lorand R. Minyo

  Ei, nu sunt eu chiar asa mare, Cabral conduce detasat. :)

  Locul 3 cine si-l revendica? :D

  Raspunde · link
 • Tudi

  Eu i-am intrebat exact ce ma interesa pe mine, poate unele intrebari au fost cam generale, recunosc. Ai fi vrut sa ii intreb despre ce au mancat la cina sau ce masina are fiecare? Nu ma pasioneaza genul asta de informatii – i-am intrebat de marketing si seo, adica exact domeniile in care lucrez si despre care scriu.

  Mai vreau sa mentionez si ca ordinea interviurilor a contat pentru mine, primul luat e cu Shoemoney si l-am intrebat generalitati, dar daca te uiti la ultimele, cu Rand Fishkin sau Aaron Wall o sa vezi ca intru mai in detaliu (si la cel care urmeaza saptamana asta la fel). Iar faptul ca tu faci un pamflet pe ceva la care eu am muncit, asa rau, bun cum o fi, nu mi se pare foarte elegant.

  Raspunde · link
 • marian

  de mine nu a zis nimeni ca sunt mare in “online” am 1,87 cm :D
  sincer daca ar fi chestia asta cu oamenii marin din online … sa sti ca te incadrezi … esti influent man … si vreau sa te felecit cu acasta ocazie.

  Raspunde · link

Comentariul tau

Ceva reguli de comentarii pe blog