Cum iti dai seama ca ce nu stii nu te afecteaza

13 decembrie 2008 - 14:12

Cu ajutorul cafelei, afirm cu toata taria!

Aveam pana nu de mult o cafetiera neagra. Toate bune si frumoase. Cafeaua iesea aburnid in fiecare dimineata si toata lumea era fericita. Avea neoie doar de apa si cafea macinata. La un moment dat s-a ofticat bolul ala de sticla pe mine si a crapat de nervi (nu ma indoiesc de asta, alt motiv nu putea sa aiba).

Am cumparat alta cafetiera, una alba, Philips, trendy, frumoasa, eleganta, alea. Ah, atunci a inceput nebunia. Eu cum ma trezesc ultimul, imi fac si cafea ultimul. Sa vezi nervi si draci ce ies din mine cand vad cafetiera mai mult maro decat alba. Mai lipseste sa ma bat cu pumnii in piept si zici ca sunt Tarzan, la tipete il fac lejer.

Ma rog, am aflat intre timp ca jucaria de facut cafea e de fapt spalata in fiecare dimineata, dar dupa prima ceasca de cafea produsa e deja murdara. Soc pe mine.

Moment blond. Pana la cafetiera alba habar nu aveam ca o cafea poate face atata mizerie. Ma oftic, mai am de descoperit multe nenorociri din astea mici si cotidiene?

»   «

4 reacţii · Comenteaza · Urmăreste comentariile prin RSS

 • Computerică

  Probleme mari dom’le..

  Raspunde · link
 • numaplictisi

  da, Dan, lucrurile se mai si spala. Nu e de ajuns sa iti iei pe negru tot. si acum imi vine in minte …ah mai bine nu :))

  Raspunde · link
 • KingSnake

  Vezi, daca ai fi inlocuit numai bolul de sticla, fara sa cumperi o cafetiera noua, ai fi avut in continuare dimineti fericite.

  Raspunde · link
 • Alinush

  O da, citeste legile gunoiului dus in plasa.

  Raspunde · link

Comentariul tau

Ceva reguli de comentarii pe blog