Vreau Formula 1 in liniste

28 aprilie 2009 - 10:20

Am fost un fan al curselor de masini in general si un fan al curselor de Formula 1 in particular de cand ma stiu, dar in ultimii ani Micky Alexandrescu m-a calcat atat de tare pe nervi incat am renuntat sa ma mai uit la curse. Dar uite ca cineva se gandeste si la mine, ori la cei care sunt la fel de disperati de comenariile maestrului din timpul curselor.

Baietii de la Top Gear Romania au venit cu cea mai geniala idee de petitie care putea fi inventata:

Petitie pentru vizionarea de Formula 1 la TVR fara comentariii penibile

Daca esti fan de Formula 1 si vrei sa-ti satisfaci aceasta mica placere duminicala, in Romania ai o problema. Palavrageala comentatorilor iti poate strica toata bucuria, oricat de frumos ar fi spectacolul pe circuit. Peroratii fara noima pentru a umple “timpul de antena”, glume nesarate, amatorism in exprimare, eterne confuzii intre piloti, aberatii in jurul unor chestii straine de desfasurarea cursei, reclame mascate la vreun pilot care isi aude constant numele pe post, toate se aduna si cresc in urechile tale ca niste buruieni mucegaite si enervante de care nu mai poti sa scapi, in fiecare duminica de Mare Premiu.

Din fericire, o defectiune tehnica ne-a aratat calea spre lumina. Sesiunea de calificari pentru Marele Premiu al Australiei a fost pentru noi echivalentul unei mantuiri nesperate. Timp de vreo 25 de minute, din televizoarele noastre nu s-a auzit decat sunetul motoarelor si comunicatiile radio dintre pilot si standuri. Grafica TV ne-a dat informatii tot timpul cu privire la clasament, iar noi am stat in priza ca niste copii care descopera pentru prima data canalul porno.

Oare n-ar fi frumos sa fie tot timpul asa? Noi n-avem nimic nici cu Victor, nici cu Miky (umbla vorba ca l-a imprumutat cu bani chiar si pe Ecclestone, deci tipul trebuie sa fie ok). Pe bune, poate comentatorii sunt baieti buni in viata privata. Nu e ca si cum am avea ceva personal cu ei. Dar nu-i asa c-ar fi frumos sa incercam sa nu mai zicem nimic pe post? Nu-i asa c-ar fi frumos sa putem da si noi volumul la maxim pe timpul cursei, ca sa auzim motoarele? Nu-i asa ca informatiile de pe ecran sunt foarte elocvente pentru toata lumea, fara comentarii din studio? Noi asa zicem. Drept pentru care, am facut o petitie.
Sa vedem ce iese…

Vorba mesajului de dupa semnarea petitiei: Doamne ajuta!

»   «

20 reacţii · Comenteaza · Urmăreste comentariile prin RSS

 • Pandutzu

  ce-ai domne cu micky.. el a luat ceaiu cu schumacher si acum va luati voi de el… ntz ntz ntz :))

  eu de obicei ma uit pe live-timing pe http://www.formula1.com la calificari si uneori si la cursa :D

  Raspunde · link
 • bogdan

  Mda.. inca o petitie online. Clar, s-a mai rezolvat o problema.

  Raspunde · link
 • Certificare ISO

  S-a rezolvat? HA!HA!HA! Sa vedem duminica!

  Raspunde · link
 • kingquizz

  Masura asta trebuie luata de mult. Publicul de Formula 1 trebuia sa se uneasca online si sa il inlature pe nebunul care vorbeste numai aiureli de 9 ani de zile. Cui sa ii pese?
  Cat timp noi le bagam bani lunar in cont.

  Raspunde · link
 • ovi sirb

  Dar… Dar… ce-o să mai facă de acum Miky? Va trebui să-şi petreacă timpul mergând prin cluburi cu Montoya şi la cafele cu Hakkinen…

  Raspunde · link
 • Deian

  Ma bucur ca ai scris despre aceasta petitie :)

  Raspunde · link
 • Garcya

  “Am invatat ca e bine sa fiu atent, sa recitesc postul scris, sa-l corectez inainte de publicare, sa-l redactez cu atentie” :)

  Raspunde · link
 • de ce?

  Iar tu ai simtit nevoia sa ma citezi pentru ca… ?

  Raspunde · link
  • Garcya

   Pentru ca ai un typo in titlu.

   Raspunde · link
   • de ce?

    puteai sa spui de la inceput asa, daca voiai sa fi util si nu doar sa-ti lasi linkul la un post pe subiect

    Raspunde · link
    • Garcya

     Sa-mi las link-ul?
     De parca asta ma interesa pe mine.
     Trebuia sa te prinzi, nu sa-ti dau mura-n gura :)

     Raspunde · link
 • tochio

  victor e chiar mai penibil decat micky

  Raspunde · link
 • marius

  Doamne AJUTA ca s-a gandit si la noi cineva … si a luat problema in mana
  De cand am auzit comentarile de la TVR si brusc am schimbat postul .. pe RTL … nu de alta dar cei de acolo chiar shtiu ce vb si sunt bine pusi la punct cu toate problemele din f1.
  Iar cei care nu cunosc limba germana … e mai ok … ca nu inteleg comentarile …

  Raspunde · link
 • Ingineru

  Pune pe mute.

  Raspunde · link
 • son of alerik

  Subscriu la aceasta dar as mai face inca o petitie care se refera la marimea fontului folosit pentru afisarea informatiilor pe ecran. Mi-e foarte greu sa citesc, desi nu sunt miop, insa am prieteni care au adevarate probleme in a vedea scrisul.

  Raspunde · link
 • Go

  Eu propun nu doar comen. sa scotă ci toata prostia împreuna cu meciurile lu’ GIGI, si eventual un REZUMAT de 5min .. ajunge paote e chiar mult.

  Raspunde · link
 • Ruol

  Petitiile online sunt degeaba.Oricum nu tine nimeni cont de ele.E la latitudinea TVR-ului daca ii da pe aia doi afara sau nu.Parca s-ar rezolva ceva cu petitiile online.

  Raspunde · link

Reactii pe bloguri

 1. Links - 28.04.2009 -- fulgerica’s blog
  29 aprilie 2009
 2. De dragul Formulei 1 | Mono[b]logue
  6 mai 2009

Comentariul tau

Ceva reguli de comentarii pe blog