Femeile au ceva special…

16 mai 2009 - 1:01

Femeile, pe langa ca sunt al naibii de diferite de noi, barbatii, au un fel tare ciudat de a fi. Daca reusesti sa te superi pe ele, instantaneu se supara si ele pe tine si se supara mai tare decat te-ai suparat tu pe ele. Cum naiba reusesc, nu stiu (poate de aia o fi renuntat si Adam la viata vesnica…)

Cum asta nu ar fi destul, pe final (de cearta, suparare, alea) te fac sa te simti de-a dreptul vinovat de faptul ca tu te-ai suparat in prima faza pe ele. Brr, asa manipulare ca intre femei si barbati, mai rar, vorba lu’ Teo (de la 3.58 incolo).

Noroc ca citesc o carte misto si poate-poate pricep si eu ceva :D

»   «

16 reacţii · Comenteaza · Urmăreste comentariile prin RSS

 • Ivy

  Tu bărbat fiind…te superi pe ea…ea face astfel încât ca ţie să îţi pară rău că te-ai supărat (Ea totuşi fiind vinovată) puterea de convingere femină…au ceva ce ne atrage mai mult decât am crede.

  Raspunde · link
 • kingquizz

  Eterna atractie exerciatata de ele ne-ar lua mintile daca am incerca sa explicam.

  Raspunde · link
 • krossfire

  Asta cu suparatul am vazut-o si eu. La final tot tu-ti ceri scuze de fiecare data desi rar iti amintesti cum s-a ajuns acolo.

  Raspunde · link
 • Andrei Son

  Iata primele rezultate palpabile ale unui discurs sustinut la Toastmasters Timisoara. Ma bucur ca discursul Giorgianei te-a facut sa cauti aceasta carte. Mai cred ca si datorita discursului ei, ai avut un motiv in plus sa te alaturi grupului nostru.

  Referitor la carte, e senzationala, mai ales pentru barbati! Lectura placuta!

  Raspunde · link
 • Andrei

  De ce ai vrea vreodata sa incerci sa intelegi o femeie? Mi se pare pierdere de timp

  Raspunde · link
 • Bleau

  E faina cartea. Am citit-o si te ajuta sa intelegi multe. Mai ales la faza cu “nu incerca sa o repari ca nu e stricata”

  Raspunde · link
 • Blogul melcilor

  Astept sa-mi dai şi mie cartea.

  Raspunde · link
 • Bleau

  Cine, eu sau Dan? :)

  Raspunde · link
 • offshore

  femeile au ceva diferit ptr ca sunt diferite. este normal sa fie asa, si anormal sa-ti pui intrebarea…

  Raspunde · link
 • Blogul melcilor

  Cartea o astept de la Dan, ca pe el il cunosc.

  Raspunde · link
 • Programare Sociala

  Cartea o poți arunca de pe acum la coș. Nu mai este nevoie să o dai nici maicătii.

  John Gray e un bărbat care nu are nici o treabă cu femeile. Și-a pierdut virginitatea la o vârstă înaintată (ca să nu zic de-a dreptul rușinoasă), a fost preot catolic și apoi s-a convertit la hinduism.

  A fost căsătorit cu o altă autoare de succes, a divorțat și s-a recăsătorit cu actuala.
  Tipul a scris o groază de cărți, a câștigat destui bani, singura lui problemă (de fapt a ta, că tu îi citești cărțile) este că nu înțelege deloc femeile. Bine, el (autorul) crede că le înțelege…

  Toate cărțile astea de succes și de self-help sunt o mare porcărie. Singurii care “fac succes” în urma lor sunt autorii pe spinarea fraierilor care le cumpără. Citești cartea, îți dai 3 palme în cap de-a lungul ei, da bă ce prost sunt, câtă dreptate are autorul ăsta și în final … tot același fraier de la început ai rămas. :D

  Raspunde · link
 • alin

  Ma everveaza al dracu de tare ca femeile si au facut un fel de sistem de autorprotectie, sau ceva, si orice ar face ele orice ai face tu. Si mai ales daca fac ele ceva!!! si tu le zic, o intorc cumva si tot tu esti de vina!!!!! Alea sunt momentele in care imi vine sa le rup capul :D

  Raspunde · link
 • Manu

  Si eu am citit cartea,ii faina.

  Raspunde · link
 • Flory16

  Si eu fac la fel. Fiind femeie, am aceeasi metoda de a manipula mintea celui pe care il iubesc. Culmea este ca realizam, ne pare rau, dar continuam sa procedam la fel. Sa fie prostie sau caracter?

  Raspunde · link
 • mihaela

  Cam complicata cartea… mi-a placut, nu zic nu, dar vezi si asta “De ce barbatii se uita la meci si femeile in oglinda” scrisa de Allan si Barbara Pease. Sincer, mai mult cred ca a scris-o ea decat el. si acolo chiar vezi (stiintific demonstrat) cum gandesc femeile. E amuzanta uneori… scrisa in stilul american…

  Raspunde · link

Reactii pe bloguri

 1. Succes Dublu » De ce vorbesc femeile atat de mult?
  17 mai 2009

Comentariul tau

Ceva reguli de comentarii pe blog