Blog > Fun >

Acest mesaj nu este un spam…

19 august 2009 - 1:15

Buna ziua,acest mesaj nu este un spam,el fiind trimis in scop promotional.

Clar, da?

mail-spam

»   «

14 reacţii · Comenteaza · Urmăreste comentariile prin RSS

 • Mircea Popescu

  Lol cica politia de confidentialitate.

  Uite cum faci : domeniul este “nnpcompany.com” who.is >
  Gyorfi, Viorel Alexandru
  viorelalexandru83@@yahoo.com
  Sanpolo, 1456
  VENEZIA, VE 30125
  IT

  Registrar
  Aruba S.p.A. – Servizio Aruba.it, comunicazioni@staff.aruba.it

  De-aici incolo ii trimiti ghibolului o hartie de exemplu ca asta http://polimedia.us/trilema/20.....-meseriei/ si providerului o cerere de delistare. Si gata.

  Raspunde · link
 • Andrei

  nu, nu e deloc spam :))

  Raspunde · link
 • kosmobil

  Da bine mircea, dar in poza nu e dat full header. poate altcineva ii trimite spam-ul si nu viorel. In fine legea din Romania in privinta spam-ului e foarte tampita.

  Raspunde · link
 • Cârtiţoiu'

  Nuuu…da’ de unde?! Mişto ar fi să-nveţe şi să scrie.

  Raspunde · link
 • Lungu Alin

  Ohh, spameri idioti

  Raspunde · link
 • Ionut

  Subtire! Pe cel cu … am gasit adresa dvs de e-mai pe site-ul bla bla, aces mesaj nu e spam! :)) Vad ca-si diversifica abordarea! Smecherii dracului! :))

  Raspunde · link
 • Titus

  Mda, SPAM toată ziua. Așa mi-a trimis și mie Dl. Iphone un mail, că îmi vrea binele. Îmi oferea și niște servicii pe acolo, dar mesajul principal era să învăț eu mai multe despre iPhone :) L-am marcat și l-am aruncat la gunoi

  Raspunde · link
 • Bogdan

  Am primit si eu asta, pe toate adresele de email facute publice la contact, pe siteuri. Parca a gasit o lista cu toate site-urile pe care le am. Si am mai primit unu ceva cu blacklist. Am vazut ca si ala s-a primit asa, la gramada. Niste nenorociti!

  Raspunde · link
 • Ovidiu

  Este mai mare disclaimer-ul decat mesajul efectiv

  Raspunde · link
 • Gyorfi Viorel Alexandru

  Fratilor,inainte sa aruncam piatra trebuie sa fim siguri de vinovat si de aceea am decis sa scriu si pe acest blog,pentru ca am ramas uimit cand Aruba imi trimite un email in care ma anunta ca situl meu a fost listat in lista siturilor care practica spamul.
  OK 1.Nu sunt si nu voi fi deacord niciodata cu aceasta politica de publicitate.
  2.Nu eu am fost cel care a trimis acele mailuri.
  Pe perioada 26 iunie si pana in 30 august sunt in concediu si am lasat intreaga gestiune e sitului pe mana celui ce il credeam cel mai in masura sa faca acest lucru:”Danciu Mihnea”ce a avut ”minunata idee” de a face publicitate gratuita sitului cumparand online un soft de mail marketing si o intreaga baza de date.
  Doresc sa mentionez ca situl NNPCOMPANY este inscrisa in Italia ca ONG iar aici legile sunt putin diverse,dar acest fapt nu scuza nimic.Fara a ma anunta in prealabil de intentia sa ”stimatul domn Danciu” se apuca si trimite o groaza de mailuri la toata baza de date.
  Astazi dimineata in momentul in care am intrat sa imi verific mailul ma trezesc cu 3 miliarde de mailuri cu urari de bine,inclusiv cu cel al baietilor de la Aruba carora le-am explicat situatia.
  Pentru a nu retrimite din nou mesaje la baza de date cu scuzele de rigoare dar ceea ce ar insemna alt spam,va cer pe acest blog si pe aceasta cale scuzele mele sincere si profunde cu un sfat:Nu dati niciodata situl pe mana altora!
  Cat despre a scrie corect limba romana :)),atat eu cat si Mihnea suntem nascuti in Italia,nu doresc sa il apar pentru ca nu mai doresc sa aud de el dar limba romana am invatat-o de la parintii nostri si cu partea gramaticala trebuie sa recunosc ca nu stam prea bine.
  Inca odata adresez scuzele mele sincere tuturor celor ce au primit acel mail idiot,de la un ”IDIOT”si va promit ca acest lucru nu se va mai intampla,asa cum am spus ”Nu sunt deacord cu spamul”
  Va multumesc Alexandru!

  Raspunde · link
 • fustita albastra

  Da…. l-am primit si eu

  Raspunde · link
 • DeMaio

  Asta este noua modă? =))

  Raspunde · link
 • tycaaa`

  nu e spam =)))

  Raspunde · link
 • cipoc

  vreau niste situri in care sa pot inscrie si eu o adresa de mail..sa se bucure si ei de putin spam:D
  ceva ceva?

  Raspunde · link

Comentariul tau

Ceva reguli de comentarii pe blog