De ce n-ar trebui sa-ti cumperi router Netgear

7 august 2009 - 3:58

Pentru ca s-a dovedit a produce un model de router (Netgear WGR614 v6, v7, v8 si v9), teoretic foarte bun si laudat, dar cu o problema mare – si anume – moare pur si simplu la prea multe conexiuni simultane si nu-si revine decat dupa 1 minut sau 2, ca si cum ar fi floodat. Torrente, jocuri, pagini extrem de incarcate – cam orice il omoara.

Mai mult, pentru ca zeci de useri au raportat aceasi problema pe forum, dar un administrator a venit si zis sec:

netgear-wgr614-forum Ok, this is my last post regarding this, if you’re having problems with this, and you want a solution, as this forum will not be able to give you a good enough answer. Netgear will not be able to hear your complaints if you don’t contact them, because they don’t keep their eyes on this forum.
Contact Netgear if you’re having issues with this. Or go buy a better router. You’re buying a cheap router… don’t expect it to have high performance.

Si thread-ul a fost inchis. Da, pe forumul netgear era totul…

PS: pentru cei care spun ca opiniile de pe forumuri sunt mai misto decat cele de pe bloguri, vorba promo-ului la National Geographic: “mai ganditi-va!”

»   «

10 reacţii · Comenteaza · Urmăreste comentariile prin RSS

 • dAImon

  Şi pe forumul RATT e fix la fel. A fost deschis pentru că există un om sau doi pasionaţi de interneţi şi de ceea ce fac, dar conducerea nu este interesată să asculte părerile emise acolo.

  Pentru că, până la urmă, ar trebui să plăteşti o persoană în plus de la Relaţii cu Publicul să stea să se dea pe forum. Ceea ce, la unii, echivalează cu slacking off.

  Raspunde · link
 • Ionut

  asta a fost cu bataie la mine? :))

  dar pe un forum lumea zice ce vrea si de cele mai multe ori zic cei ce au produsul resprectiv. spre ex in cazul asta toti zic ca e un rahat ala, eu citesc si nu cumpar. Un blogger il lauda pupandu-l in fund sau moderat pentru ca l-a primit moca, pe cine sa ascult?

  Si da … o chestie ieftina e de cele mai multe ori f proasta …

  Raspunde · link
  • de ce?

   fix la tine! :)

   apoi pe un forum opiniile pot fi moderate, de asta si exemplul

   Raspunde · link
 • Ionut

  Acum nu mai stiu ce sa zic … oricum eu cand caut un detaliu despre un produs intru pe forum-uri ca sa citesc ce zic diversi de sunt suparati, ca pana acum nu am gasit un forum unde toti sa laude o chestie. Poate mi se pare mie, dar tot timpu cei ce au necazuri intra si isi scuipa ficatul pe un forum!

  Ca-s moderate .. tot asa, cateva! probabil ca ai vazut ca cele mai multe sunt pline de vulgaritati si razboaie personale intre diversi de s-au tepuit!

  Dane, stii emisiunile cu masini de la noi? Alea gen ProMotor & co ? Asa sunt reclamele pe blog? Pupa tot ce prind desi multe sunt rahaturi, pardon de expresie!

  Cum e Top Gear!? Ca un Forum! :D

  Raspunde · link
  • de ce?

   nu e asa, ti-ai pierde credibilitatea… and it beats the purpose

   Raspunde · link
 • Marin Vasile

  WTF? “Or go buy a better router. You’re buying a cheap router… don’t expect it to have high performance.” – asta e epica. Ei cum sa spuna asa ceva…pe propriul forum..intr-un fel de raspuns oficial la problemele unor oameni.

  Prevad ca pana se termina criza o firma producatoare de routere o sa falimenteze. Nu, nu dau nume.

  Raspunde · link
 • omu' de la colt

  forumurile sunt un fel de … voluntariat … doar pentru ca e admin pe un forum al unei companii nu inseamna ca lucreaza la compania respectiva sau ca are vreo putere in firma respectiva .

  e doar prima optiune pe care o are un client in cazul unei eventuale probleme .

  companiile creeaza astfel de forumuri in speranta ca ele or sa filtreze diferitele plangeri pe care le au clientii … pentru ca , intr-un final , in loc de 100 de plangeri sa ajunga la ei doar 50 sa zicem . 50 dintre ele fiind rezolvate de diferiti oameni cu knowhow de pe forum .

  doar pentru ca e forumul companiei nu inseamna ca vorbesti cu cineva de la companie .

  a fost o chestie absolut reala si obisnuita .

  oamenii de acolo erau doar pasionati … au incercat un raspuns … sau au vazut ca nu se pricep .. si mai departe au dat trimiterea catre producator . ei nu sunt angajati .

  Raspunde · link
 • sorin

  Chiar pe asta te-ai gasit si tu sa-l cumperi?:). Nu puteai sa iei alt model care merge mai bine? Eu am D_LINK si nu plange inca.

  Raspunde · link
 • serban

  lusti-vs fratilor linksys, pune-ti dd-wrt si mai discutam… ;)

  Raspunde · link
 • catalin

  se intampla si la case mai mari, see apple: http://discussions.apple.com/t.....8;tstart=0

  Raspunde · link

Comentariul tau

Ceva reguli de comentarii pe blog