Obiceiuri Sanatoase – working title

30 septembrie 2009 - 15:59

Incep cu sfarsitul: articolul e sponsorizat de Nescafe si e cu obiceiuri sanatoase ale mele. Daca-l citeste mama, cred ca ma pupa, asta avand in vedere cat de tare ii place ei cafeaua si cat de bucura se bucura cand ma vede pe mine ca beau dimineata cafea pe stomacul gol. Noroc ca nu ma vede prea des, mi se sopteste in casca, mda.

Trebuie sa recunosc ca nu sunt un model cand e vorba de viata sanatoasa, ba dimpotriva, dar, cum ar fi, stilul meu de viata ma face fericit, iar chestia asta e importanta pentru sanatate, macar pentru aia mentala.

Ca sa nu mai lungesc prea mult vorba si ca sa satisfac curiozitatile legate de obiceiurile mele sanatoase, marturisesc – e doar unul singur si ala e SOMNUL.

Imi place al naibii de tare sa dorm, cred ca sunt ruda cu tata, ca si lui… Iar cand e vorba de somn am o regula simpla: Nu las pe maine niciun somn pe care l-as putea trage azi.

Am reusit la un moment dat sa intarzii vreo 2 ore la o intalnire cu prietena pe motiv ca am adormit. De aia ma si feresc sa dorm dupa-masa, imi plac reprizele bune de somn, sanatoase, daca tot e cuvantul zilei (sanatos ~ 10 ore in cazul meu) :)

Tot mama o sa spuna, ori, daca nu, vreun prieten, ca stilul meu de somn e DISCUTABIL de sanatos, eh, mie asa-mi place sa cred. :)

Alte obiceiuri sanatoase, bune de comentat/combatut/laudat pe miciobiceiurisanatoase.ro

PS: am inceput cu finalul, da?

»   «

4 reacţii · Comenteaza · Urmăreste comentariile prin RSS

Comentariul tau

Ceva reguli de comentarii pe blog