Valoarea unui blogger se masoara in inimi frante

29 decembrie 2009 - 17:41

Ma distreaza cumva discutia pornita de Chinezu – despre valoarea blogosferei sau mai bine zis despre existenta valorii in blogosfera romaneasca – mai ales ca genul asta de posturi atrage ca un magnet comentatori de toate culorile care incearca sa se afirme, ca valori, desigur.

Bun, postul era serios, la fel ca si continuarea lui Buddha, dar nu ma pot abtine sa nu intreb la randul meu, pentru a putea raspunde la intrebarea legata de valori, vorbim de valoare materiala, sentimentala, culturala?

Valori exista, desigur, fiecare blogger are o valoare inestimabila in fata propriei persoane, altfel nu ar mai scrie. Pe principiul “valorea mea nu o are nimenea”. Valoare pentru altii? Pai, si din aia exista, ca de aia fiecare sau aproape fiecare blog are cititori.

Altfel, criteriile valorice sunt extrem de subiective si diverse. Cum Buddha a sustinut ca valoarea unui blogger se masoara in conversii, eu sustin ca valoarea unui blogger se masoara in inimi frante. Nu e un criteriu la fel de bun? :)

»   «

14 reacţii · Comenteaza · Urmăreste comentariile prin RSS

 • chinezu

  bai, ma bucur ca macar te-ai distrat, deci ti-a folosit la ceva postul meu

  Raspunde · link
  • de ce?

   nu pot fi foarte serios pe un subiect din asta, mai ales ca a aparut si florin grozea cu niste teorii interesante :))

   Raspunde · link
 • Buddha

  Cum poţi măsura valoarea sentimentală a unui blog? Sau pe cea culturala?

  Raspunde · link
  • de ce?

   pai asta era ideea, ca valoarea nu poate fi tot timpul masurata asa exact, chiar daca tu ai scris niste chestii foarte ok pe subiect.

   VALOÁRE, valori, s.f. I. 1. Însușire a unor lucruri, fapte, idei, fenomene de a corespunde necesităților sociale și idealurilor generate de acestea; suma calităților care dau preț unui obiect, unei ființe, unui fenomen etc.; importanță, însemnătate, preț, merit.

   Raspunde · link
 • Dekora

  Pisiiiii, pai da-ne noua astora si o valoare a succesului…
  ,adica cate, cate?!

  Raspunde · link
 • Mjöllnir

  Nu inimi frânte, omule. Nu. Ci buci dezgolite. Nu fac acum o listă a petardelor feminine care pot figura cu succes în portofoliul oricărui bărbat care știe că majoritatea femeilor nu trebuie să dureze o eternitate, ci maximum câteva nopți, dar pot să spun că aveam și câteva variante pe zi de fel de fel de invitații, care mai de care mai ciudate. Tocmai de aceea, eu sunt fericit că, spre deosebire de marii bloggeri, eu am decis să îmi măsor “valoarea” și în așa ceva. Lucrurile au trecut, a apărut EA, ne vom căsători, aș vrea doar să știu dacă Buddha mai are coșuri pe meclă…

  Raspunde · link
  • de ce?

   daca ziceam asa, iar ma suna mama sa imi spuna ca scriu porcarioare pe blog :)))

   Raspunde · link
   • Mjöllnir

    La mine e ceva mai rău. Două din ele mă sună să mă întrebe dacă vor apărea în cartea pe care o scriu. Nasol moment, pentru că la ambele răspunsul este pozitiv :))

    Raspunde · link
 • Sadd

  daca e dupa inimi frante..ar trebui sa fiu in top…deci nu e bun criteriul ca prea ies in fata:)))

  Raspunde · link
  • Mjöllnir

   Bre, nu inimi frânte trebuiau să fie :))

   Raspunde · link
 • Ionut

  valoarea unui blogger se masoara in inch … cm sunt pentru fete! ;)

  Raspunde · link

Reactii pe bloguri

 1. Valoarea din blogosfera – partea serioasa
  29 decembrie 2009
 2. Valorile blogosferice (2) « Al mai shucar si mai minunat blog!
  2 ianuarie 2010

Comentariul tau

Ceva reguli de comentarii pe blog