Un mail misto

13 ianuarie 2010 - 18:54

Salut Dan,

Numele meu este Mihai. Citesc blogul tau si vreau sa te felicit pentru efortul pe care il depui pentru sustinerea lui. Dintre articolele recente, cel mai tare mi-a placut cel referitor la secretare :)

Ti-am scris pentru ca am o stire pe care s-ar putea sa o consideri utila cititorilor tai (sau cel putin unei parti dintre acestia).

In cadrul site-ului http://www.e-oferta.ro/ ofer in mod gratuit 200 Euro tinerilor antreprenori care solicita acest lucru pana la 15 aprilie 2010. Banii se acorda sub forma de credit disponibil in contul de pe site al persoanei interesate, pe care aceasta poate sa-l foloseasca pentru a-si promova firma, produsele sau serviciile, dupa cum considera. Mai multe detalii am pus pe pagina asta http://www.e-oferta.ro/detalii-articol/200-euro-pentru-afacerea-ta.html

Prin aceasta initiativa de sprijinire a tinerilor antreprenori din Romania, sper sa le ofer un mic ajutor acelora care au curajul sa porneasca o afacere pe cont propriu. Pe site-ul e-oferta.ro sunt inscrise momentan aproape 10.000 companii din toata tara.

In cazul in care consideri interesanta initiativa, te rog sa scrii cateva randuri despre ea pe blog.

Iti multumesc pentru timpul acordat.
Mihai Vinatoru

Deci 200 de euro daca esti student.

Asa se trimite un email de PR corect si placut.

»   «

5 reacţii · Comenteaza · Urmăreste comentariile prin RSS

 • Ala care este

  Si daca nu mai sunt student, dar nici angajat?

  Raspunde · link
  • de ce?

   nu ma intreba pe mine :) intreaba acolo

   Raspunde · link
 • Ionut

  Deci … tu ai primit 200 euro!? :)

  Raspunde · link
 • Mihai Vinatoru

  Dan, iti multumesc pentru postarea mesajului.

  @Ionut Dan nu a primit bani pentru a posta acest mesaj, insa daca indeplineste conditiile cerute, poate sa beneficieze si el, ca si tine sau ca oricine altcineva de aceasta campanie. Te astept cu intrebari pe pagina cu detalii, catre care a fost postat linkul din articolul de mai sus.

  Raspunde · link

Reactii pe bloguri

 1. Tweets that mention Un mail misto -- Topsy.com
  14 ianuarie 2010

Comentariul tau

Ceva reguli de comentarii pe blog