Blog > Fun >

Tocmai pentru că foarte

22 mai 2010 - 13:15

PR-ul şi comunicarea în general se învârt în jurul omului si Personal relations. Cel mai important skill al unui om de comunicare nu e empatia pentru toate celelalte există, nu mastercard ci templateuri.
De câte ori am citit eu dicţionarul cu termeni şi acronime de PR, marketing şi comunicare şi până nu m-am lovit de ele batere şi bt-uri ele erau simple bule stocate undeva într-un sertăraş. Greutatea cuvântului vine din experienţă.
Asta mă tot chinuiam eu să explic oamenilor că e pierdere de timp să stai închis într-o facultate de comunicare. PR-ul e un curs de o lună şi o bibliografie de maxim 10 cărţi. De altfel şi aici sunt sigură că nu vor foarte mulţi pr în asentimentul meu cei mai buni Pri din lume au venit în branşă din alte domenii ce nu aveau nici o legătură tocmai pentru că e foarte
[..]
Asa si cu PR mai ales ca toate modelele sunt importate din afara de pe alta piata desi cuiul se bate la fel pe toate pietele, de vorbit şi scris se vorbeşte şi se scrie peste tot. Strategie, gîndire în perspectivă, relaţii, offline şi online. Mingle! Mingle! Mingle!

Vai, e imposibil! Imposibil! Citiți textul intreg. Nu există atâția peniși în lume să explice textul. Eu am râs cu lacrimi.

PS: ca să-l definesc în cuvinte – a trebuit să inventez tagul Dumnezeu nu există pentru textul ăsta…

»   «

8 reacţii · Comenteaza · Urmăreste comentariile prin RSS

 • Pavel

  Asta e limba aia veche, asta moderna inca nu a ajuns la urechile “scriitorului” : ))

  Raspunde · link
 • BaiatulCuPizza

  am citit textul de 3 ori si sa mor daca are vreun sens

  Raspunde · link
 • Romania Pute

  Sa-mi trag palme =))

  Raspunde · link
 • Darael

  Am voie sa cer despagubiri pentru cele 2 minute din viata pierdute cu acel articol ? Nu m-a lamurit nimeni, dar sper ca persoana nu e platita pentru un job in PR…. (parerea mea de om de pe margine).

  Raspunde · link
 • Raka

  Ma, io l-am citit odata integral si mi-o fost destul. Ca n-am mai avut nervi sa duc si a doua oara pan; la capat cititu’ ineptiilor respective. Adevaru’ e ca si eu, ca non-PR as fi putut scrie un text mai coerent si probabil si tehnic mai bun, chiar si de-as fi fost mahmur si treaz de 10 minute ;)

  Raspunde · link
 • songa

  sa i se taie capu’.

  Raspunde · link

Reactii pe bloguri

 1. Tweets that mention Tocmai pentru că foarte - de ce? blog -- Topsy.com
  22 mai 2010

Comentariul tau

Ceva reguli de comentarii pe blog