Blog > Stiri >

Să mai spună cineva că joculețele online nu sunt viitorul

28 iulie 2010 - 8:24

Google Develops a Facebook Rivalwsj.com

Game developers pay Facebook 30% of the earnings from virtual-good purchases in their games. Google already has an online payment mechanism called Checkout that, in theory, it could use to collect payments for social games on its platform.

via @orlandonicoara

Google a mirosit că e vorba de mulți bani în noua industrie și deja își pune pe roate noua jucărie. V-am spus că flash-ul n-a murit și nici n-o să moară prea curând?

Developeri, la muncă!

»   «

7 reacţii · Comenteaza · Urmăreste comentariile prin RSS

 • Béranger

  La muncă? Vrei să spui… la prostituţie! Sau poate numai eu am alergie la jocurile în Flash (şi Firefox, totuşi).

  Dar da, Google Checkout merge beton. Ce bine de ei că au un astfel de mecanism de plată, nu trebuie să plătească nici un comision lui PayPal.

  Raspunde · link
 • The Fan

  vrea si Disney o felie: acum vrea sa cumpere o firma specializata pe social gaming. Mickey Mouse si Donald Duck in curand pe Facebook :D

  Raspunde · link
 • Serginho

  nici nu ma mir ca poker-ul are atatia fani.

  Raspunde · link
 • Iepurasul Isteric

  o sa ajungem sa jucam CS si San Andreas direct din browser :|

  Raspunde · link
 • utsy

  Raspune un licean, care il pauza isi vede profii jucandu-se in calcelarie pe facebook.

  Raspunde · link
 • krossfire

  Da nu-i vorba numai de Flash in cazul asta. Developmentul pentru platforme sociale e mai complex si deja se anunta intinderea lui masiva in zona mobilelor.

  Raspunde · link
 • anunturi suceava

  ce cred eu e ca … cloud computing e viitorul. flashul dupa parerea mea va muri doar daca , suportul hardware care sa ii permita utilizarea va inceta sa il mai suporte (ipad). sau se gaseste o alta modalitate mult mai buna . si daca youtube schimba toate filmuletzele , sa nu mai fie in flash , multi se vor lua dupa el. revenind, pana acum nu am auzit sa se dezvolte joculete pe cloud …dar sunt sigur ca va urma peste cativa ani . sa ne amintim ca in 95 aveam windows 95 …si ne conectam la dial`up prin romtelecom, dupa ora 22 ..sa nu ne arda la factura, si aveam download 5 kb/s
  @krossfire de acord cu tine, pe mobile, gadgeturi e bataia cea mare acum

  Raspunde · link

Comentariul tau

Ceva reguli de comentarii pe blog