Provocarea Football Manager 2010: AGOVV Olanda

22 septembrie 2010 - 3:17

FM-View e gazda unei serii de provocari-concurs pentru fanii Football Manager 2010 (cel puțin până apare 2011), FM-View Tour, ajunsă în prezent la numărul 8: Olanda.

Cum m-am reapucat recent de joc am intrat în competiție. Timpul e scurt, competiția durează până pe 30 septembrie 2010, deci mai am un maxim de 8 zile de joc, cu ceva muncă de făcut între timp, dar sper s-o pot scoate la capăt.

agovv-logo

Pe scurt, despre ce e vorba: AGOVV Apeldoorn, un club cu istorie lungă, actualmente în divizia a doua Olandeză (Eerste Divisie sau Jupiler League de dragul sponsorilor), cu un stadion de 3159 de locuri, un buget de 650.000 pentru transferuri și salarii 60% din bugetul sezonului, de condus pentru 5 ani de zile cu maximum de performanță posibil.

Se acordă puncte pentru poziția din clasament, succese în cupe, meciuri jucate cu diverși rivali și finanțe, evident. Un frumos articol despre istoria echipei și detaliile concursului pe blogul FMV.

În prezent sunt la jumătatea primului sezon (decembrie 2009). Echipa e pe primul loc în ligă, la egalitate de puncte cu următoarele două clasate, dar cu golaveraj mai bun și cu prezența asigurată în calificările pentru Eredivisie mulțumită câștigării celui de-al doilea stagiu (mai multe detalii despre sistemul lor de calificare în articolul următor).

O să continui în zilele următoare cu o serie de posturi despre ce reușesc sau nu să fac cu echipa, pe măsură ce mă mai joc. Fanii Football Manager 2010 să-mi dea de știre :)

»   «

2 reacţii · Comenteaza · Urmăreste comentariile prin RSS

  • Mariuskl

    Ehe, ia uite inca un fan al FM. E fain in Liga a doua olandeza, reusesti sa promovezi usor. Cand ajungi in Eredivisie ai dat de dracu :P (am jucat cu AGOVV in fiecare FM, exceptand FM 2010. Numai bine apuc sa mai joc si eu….)

    Raspunde · link

Reactii pe bloguri

  1. Tweets that mention Provocarea Football Manager 2010: AGOVV Olanda -- Topsy.com
    23 septembrie 2010

Comentariul tau

Ceva reguli de comentarii pe blog