FriendShuffle: Dan-Lucian Ștefancu apreciază asta

7 octombrie 2010 - 15:17

Pentru că tot suntem o nație de likeri și pentru că (probabil) nu suntem singura, niște băieți mișto au inventat un site care profită de like-urile prietenilor de pe Facebook pentru a-ți oferi conținut mișto. Un fel de StumbleUpon bazat pe Facebook, practic.

FriendShuffle se numește super-jucăria. Partea cea mai mișto e că publică pe peretele propriu pagina pe care ai dat like din aplicație (I like it too! button).

Poate o să devenim o nație de share-eri în felul ăsta. Cum s-ar zice în română? Distibuitori?

friendshuffle - exemplu pagina

Cu ocazia asta am șters și câțiva prieteni care ascultau muzică proastă. Aparent cei mai mulți români dau like la muzici.

PS: Titlul e un fel de glumă internă vizavi de mesajul pe care îl afișează Facebook-ul setat în limba română când lai Like la un ceva. Dan-Lucian Ștefancu apreciază asta, zic.

»   «

4 reacţii · Comenteaza · Urmăreste comentariile prin RSS

 • Laurentiu Buica

  Parca dealeri suna mai bine decat distribuitori :) O sa incerc mai tarziu minunatia asta sa vad ce are asa special.

  Raspunde · link
 • blogadi

  citind postul acesta,asta fiind ieri om observat in dreapta la badgeul de facebook,acela cu like.Asta nu este nimic ,ceea ce mia atras atenta a fost textul in sine : “309 aprecieaza de ce? blog”.Nu este nimic in neregula dar daca ii mai adaugi un cuvant si un semn de punctuatie iese o prpozitie dupa mine ,amuzanta.
  “309 MA aprecieaza,de ce? blog”Si asa a iesit articolul de pe blogul meu ,”dan stefancu se intreaba de ce este apreciat”.

  Raspunde · link

Reactii pe bloguri

 1. Tweets that mention FriendShuffle: Dan-Lucian Ștefancu apreciază asta -- Topsy.com
  7 octombrie 2010

Comentariul tau

Ceva reguli de comentarii pe blog