Yey, a început facultatea

5 octombrie 2010 - 12:02

Știți cum a fost în 2003 când am început-o eu? Sincer, dubios. Am ajuns, desigur, cu întârziere, am greșit amfiteatrul, în loc să ajung la Litere + Jurnalism + ce mai trebuia să fie am ajuns la mate-info. Nu știam pe nimeni, dar mi-era prea jenă să mai ies. Am ascultat discursuri sforăitoare despre matematici complexe și mă întrebam dacă e musai să țină 4 ore toată treaba asta.

Pe la ora 2 când au terminat ăștia discursurile am aflat că ai mei terminaseră de mult și că se făcuseră deja împărțirile în grupe. N-am aflat decât prin noiembrie în ce grupă sunt de fapt și de drept.

Acum cică s-a schimbat. Acum cică se fac deschiderile de an online. flashmobstudentesc.ro – de ieri, zic. (e cu premii, poze, alea)

»   «

9 reacţii · Comenteaza · Urmăreste comentariile prin RSS

 • Serginho

  Yey exprima bucurie sau ironie?

  Raspunde · link
 • krossfire

  La deschidere m-am zgait la niste gagici si m-am jucat cu niste cartoane, avand totus norocul sa prind o bucata din fraza ”si grupele vor fi afisate maine dimineata..”

  Raspunde · link
 • Lary

  Hehe .. a inceput de-acum si facultatea :)

  Raspunde · link
 • Mihai

  ieeei !! cu intarziere … am inceput anu :)) anu II :D
  Si eu am gresit amfiteatrul..( in sensul ca nu l-am gasit ) :)) (anu trecut) :D. Eu in loc sa merg la info, asteptam la mate :))

  Raspunde · link
 • lexis

  eu nu prea am avut mare lucru in comun cu facultatea, decat cursurile si examenele :) nu inteleg “viata de student” faimoasa si nici nu cred ca o sa o inteleg vreodata

  Raspunde · link
  • Mihai

   La ce facultate si in ce oras?

   Raspunde · link

Reactii pe bloguri

 1. Tweets that mention Yey, a început facultatea -- Topsy.com
  5 octombrie 2010

Comentariul tau

Ceva reguli de comentarii pe blog