Noaptea toate pisicile sunt negre

6 noiembrie 2010 - 6:20

Poza nu are legătură, dar Halle Berry are sâni. Frumoși.

Multă vreme n-am înțeles mania unei foste prietene. Era de-a dreptul înfuriată de faptul că femeile se îmbracă prost. Ok, lucra în domeniu, visa să se facă fashion PR, dar parcă lipsea ceva. De unde furia?

La un moment dat am decis să-mi dedic un întreg pachet de țigări discuției. În regim de cafea-cu-povești înseamnă cel puțin patru ore, încă împățind cu ea, fumătoarea ocazională, de oricâte-ori-e-vorba-de-povești , câteva. Am rugat-o să-mi explice. A început prin a-mi spune cum că tipa care urca pe scările rulante în fața noastră are sâni prea mari pentru decolteul pe care încearcă să-l afișeze, plusând cu teoria curelei care nu o avantaja. M-a pierdut în explicații înainte de a reuși să ne așezăm la promisa cafea lungă, cu zahăr, fără lapte.

Am avut o colegă de facultate cu care m-am cunoscut destul de mult și destul de des (așa am aflat de curând că se zice) până să aflu că are gusturi foarte rafinate sau exacte când e vorba de femei. Bine, mint. Nu a fost ăla momentul și nici motivul despărțirii. Revenind. A. – da, e ok, îmi place cum sună A. – disprețuia sincer femeile nemachiate, deși ea arăta bestial și nemachiată, la fel cum O. arăta superb și cu haine puține sau chiar fără. Hehe.

Mă gândeam că una apreciază hainele și cealaltă machiajul.

Mi-a trebuit multă vreme să înțeleg că de fapt ele nu disprețuiau femeile urîte, nearanjate sau nepăsătoare, ci doar faptul că le era răpită strălucirea naturală în jurul altor femei care nu făceau destul ca să le ajungă. Ambiție feminină? Se prea poate. Încă nu știu.

Cu machiajul și hăinuțele potrivite absolut toate femeile sunt frumoase. Adăugăm și fumul de bar, poate puțin alcool care să retușeze imperfecțiuni sau kilogramele în plus și găsim mii de Ane Morgane.

De o femeie care arată bine nemachiată, în pijamaua de noapte, în mijlocul unei încăperi oarecare, poate chiar trezită din somn, eh, de o astfel de femeie o să mă îndrăgostesc. Promit.

Multă vreme m-am încăpățânat să cred altfel, dar, nu, noaptea toate pisicile sunt negre.

»   «

7 reacţii · Comenteaza · Urmăreste comentariile prin RSS

 • Raka

  Las’ ca-i mai bine sa stii de la bun inceput ca-s negre, decat sa le vezi albe seara si gri cafeniu dimineata… Numa’ zic ;)

  Raspunde · link
 • Andreea

  :) imi place mult, a glimpse into your softer side? ar tebui sa o arati mai des ;)

  Raspunde · link
 • enzo

  “impartind”. manca si tu ca lumea, nu tot litere ca n-ai sa ajungi bine. :)

  Raspunde · link
 • remi online

  asa relatie buna aveai cu prietena ta..cand vorbea trebuia sa ai un pachet de tigari langa tine :))

  Raspunde · link
 • cristyan_07

  Cum zicea o melodie, Parazitii: `La intuneric arati ca o regina, la lumina de neon parca esti ruina!`:D

  Raspunde · link
 • Blegoo

  Băi… eu am înțeles că renunți la una din două:
  1) Gagicăreala.
  2) Fumatul.
  Ce dreaq’ facem aici… fentăm arbitrul?
  Se vede si din tribune, zic.

  Raspunde · link

Reactii pe bloguri

 1. Tweets that mention Noaptea toate pisicile sunt negre -- Topsy.com
  6 noiembrie 2010

Comentariul tau

Ceva reguli de comentarii pe blog