Blog > Fun >

Cum se încarcă

3 iunie 2011 - 18:29

Un tip și o tipă, cuplu, la mare. Tipa vrea la nudiști, tipul nu. După două zile de dezbateri, sătul de atâtea discuții tipul decide să se dezbrace. Cum avea fund de bebeluș, nevăzut de soare, seara, dezastru! Arsuri pe organe cum n-a mai văzut nici Simona Senzual în întreaga-i carieră.

- Dragul meu, nu dispera, ştii foarte bine că pentru arsuri e foarte bun iaurtul, aşa că mâine își cumpăr eu un pahar şi să te dai cu el.

Bun. Zis și făcut. A doua zi pe plajă, tot la nudişti, de durere, tipul cu pula-n pahar. O gagicuţă îl fixează continuu. Enervat, după ore bune de atenție insistentă merge la ea:

- Ascultă, domnişoară, deja mă simt prost că mă fixezi de atîta timp. De ce te uiți doar la mine, de parcă n-ai mai văzut pule? Uităte-n jur, sunt pule cîte vrei!
- Domnule, te rog să mă scuzi că sunt așa interesată. Pule am văzut o mulțime, dar niciodată n-am vazut una cum se încarcă…

via fulgerica

»   «

4 reacţii · Comenteaza · Urmăreste comentariile prin RSS

 • cristyan_07

  =)) chiar nu-mi dadeam seama de ce se uita la el:))

  Raspunde · link
 • Kvl

  =)) super tare! era blonda?

  Raspunde · link
 • Fareeus

  :)))) se incarca? lol ce tuta :))))

  Raspunde · link
 • Rudolph Aspirant

  CRec ca singurele bancuri mutual inteligibile intre Romani si Scandinavi sunt cele cu Blonde. Alea cu Bula mai porcoase pot fi si ele traduse daca in loc de Bula punem un personaj Finlandez. Pt. alea politice cu Bula trebuie un personaj Suedez. Pt. cele Anericane de gen “Your mama’s so fat…” trebuie personaj Danez. Nu cred ca exista bancuri Scandinave gen “Why did the Chicken cross the road”. Nu am observat pana acum prin revistele obisnuite JOCURI DE CUVINTE (PUNS). Trebuie sa existe, dar totusi vad ca nu sunt asa de comune la nivel de populatie generala. In ciuda scolarizarii avansate nivelele de vocabular sunt relativ scazute in Norvegia, si, IN MOD CU ADEVARAT ULUITOR DE SURPRINZATOR pt. mine cel putin este faptul ca Barbatii din jurul meu s-au dovedit a avea un vocabular mai dezvoltat decat Femeile. Trebuie sa fie ceva legat de Barbatii care sunt cat de cat educati ca sa acceda la posturi la care femei mai outin educate au deja access, dar asta insemna ca exista un fel de reverse discrinination in Scandinavia, lucru care nu este chiar suprinzator, dar totusi mi s-a parut destul de neasteptat de intens.

  Raspunde · link

Comentariul tau

Ceva reguli de comentarii pe blog