Vânătoarea de likeuri pe Youtube

27 iunie 2011 - 16:46

Am și eu o nelămurire: Youtube iti dă dreptul să urmărești mai multe clipuri dacă primești likeuri la comentarii puse la clipurile altora? Îți trimite pe mail coduri promoționale pentru supe la plic și pantofi made-in-china de pe Goupon dacă primești likeuri la comentarii? Te face primar la tine în comună? Membru activ în consiliul de bloc? Purtător de izmene în familie? Sau ce? Ce e cu vânătoarea asta de likeuri?

one of the greatest comedians.. thumbs up if you agree

Pardon, thumbs up. Link, că e funeah gagiul.

Pentru clipuri înțeleg să vrei să ai likeuri, voturi sau cum se numesc pe Iutubi, că apar mai des în secțiunea related, dar pentru comentarii?!? Sau e vreun concurs “ăl mai dăștept comentator al săptămânii, l-au votat vizionatorii de clipuri”?

»   «

7 reacţii · Comenteaza · Urmăreste comentariile prin RSS

 • Yamasha

  mi se pare normal sadau like la ceva care mi s-a parut ok..:)

  Raspunde · link
 • Daniela

  Cine stie ce vrea omu de la viata.

  Raspunde · link
 • Emi

  @Yamasha: cred ca nu e vorba daca e ok sa dai like la post (video) sau la comentariile postului …

  Raspunde · link
 • Rudolph Aspirant

  Eu cred ca e vorba de aceeasi chestie pe care o face Amazon DOT com de ani de zile: in functie de like-uri (preferinte MAI CLAR exprimate decat simple Click-uri), Youtube poate sa iti sugereze alte clip-uri si/sau canale cand dai serach data viitoare pe site-ul lor. Se pozitioneaza astfel sa inceapa sa faca niste bani si ei din Advertising serios, nu din ala amatoristic cu filipineze de vanzare. Nu e nimic ocult sau ne-etic in asta. E doar un stil de business.

  Raspunde · link
 • Daniela

  Eu am dat like-uri la piese pe youtube dar nu la comentarii. nu prea le citesc ca-mi ia mult timp din viata mea pretioasa

  Raspunde · link

Reactii pe bloguri

 1. Așa se tabloidizează internetul
  5 iulie 2011
 2. Asa se tabloidizeaza internetul (editorial)
  7 iulie 2011

Comentariul tau

Ceva reguli de comentarii pe blog