Experiența Starbucks la școala de Frappuccino

1 iulie 2011 - 21:45

Vesteam săptămânile trecute un eveniment Starbucks: Frappuccino Private Class și totodată spuneam că nu pot să spun prea multe despre ce urma să se întâmple. Eh, acum că a fost pot să spun. Ok, e cu o ușoară întârziere, dar …

zambim si la clienti

Am cunoscut mai intim cumva experiența Starbucks, am cunoscut-o și din cealaltă parte a barului. Am participat împreună cu Oana și Doina la o școală privată… de Frappuccino. Am învățat cum se face, de ce se face și chiar am făcut frappuccino. Cu sortuleț verde, frumos, în spatele barului, ca niște școleri cuminți. Ideea e că ne-a și iesit! Dovada mai jos:

frappuccino e gata

However-You-Want-It e stilul. Și sună perfect dacă nu ețti nehotărât. Well, noi am stat 5 minute cu pumnul în barbă în fața opțiunilor de personalizare.

suntem indecisi - ce frappuccino

Poți pune în Frappuccino de la caramel la căpșuni, se face cu lapte gras, slab sau de soia, cu o groază de siropuri, bazat pe vreo 3 feluri de cafea, cu infinite moduri de dulce, cu frișcă, fără, o nebunie. Andreea, store manager-ul, ne spunea ca sunt zeci de combinații posibile. Gheața făcută zob de zdrobitorul-minune, zis blender, e singura constantă.

invatam sa preparam frappuccino

Nu e greu sa-l prepari, a mers repejor după ce ne-am hotărât ce vrem în el, dar ca să fiu sincer, dacă mă întreabă cineva acum, după 2 săptămâni, nu mai știu exact pașii. Ce știu e că poți să-l faci cum vrei și acum știu ce vreau să mai încerc. Următorul o să mi-l fac cu ciocolată și alune :D

»   «

6 reacţii · Comenteaza · Urmăreste comentariile prin RSS

 • Oana

  Ha, chiar de la Starbucks am venit acuma :)). Mi-am facut de cap. Am vorbit si cu Andreea, azi au 2 anisori si duminica ii sarbatoresc :).

  Raspunde · link
 • Elena

  Ah, cum te invidiez eu pe tine :D

  Raspunde · link
 • Emi

  mie atat imi place, ca au cafea la KIL. oricum, acum ca m-am intors in tara am sa ma duc sa incerc si un frappuccino

  Raspunde · link
 • Daniela

  Poti face ceva care sa-ti ocupe timpul si sa te si distrezi. Ai invatat ceva pe care il poti face si tu singur. In Timisoara poti face multe ca este un oras mare.

  Raspunde · link
  • Chelsi

   This inectduros a pleasingly rational point of view.

   Raspunde · link
 • bebi

  va invidiez… sper sa se deschida si in craiova cat mai curind

  Raspunde · link

Comentariul tau

Ceva reguli de comentarii pe blog