V-am spus că am alarma setată la 8.35 de câțiva ani de zile?

29 iulie 2011 - 20:03

Nu știu la ce oră vă treziți voi, dar eu am alarma de la telefon pusă la ora 8.35 de ani de zile. 8.35 ca să nu fie nici prea devreme, dar nici prea tâziu. Serios! E la fel de adevărat că de cele mai multe ori o folosesc ca reminder: să știu că mai am ore de somn.

Din acest minunat motiv pun foarte tare la îndoială prezența mea la ora fixată, recte 8.45, mâine dimineață la #timisoaranoastra.

Decât zic.

»   «

9 reacţii · Comenteaza · Urmăreste comentariile prin RSS

 • INfinit

  Cu o melodie idioata bine-aleasa din setul default al telefonului, iti poti strica tot cheful de “mai dorm putin” … sau nu, daca esti imun la chestii de genul.

  Asa am sa (mai fac) fac eu.. si cred ca n-o sa-mi fie greu. :D

  Raspunde · link
 • Cipri Palamariu

  Eu modific ora alarmei în funcție de planurile pentru ziua următoare.

  Raspunde · link
 • CristinaTM

  Asta ca sa nu putem zice ca n-ai anuntat ca o sa ajungi tarziu? Te asteptam cu drag cand te trezesti.

  Raspunde · link
 • Mihai Baboi

  La mine e pusa la 7:40 de cativa ani. Peste vreo doua sapt. schimb locul de munca, asa ca inca nu stiu la cat o sa fie atunci. Mai vedem…

  Raspunde · link
 • Rudolph Aspirant

  Eu am avut mai mereu alarma setata la 7, dar ma scol automat pe la cam 6, si in weekend la 6.30. Adevarul e ca ma si culc cu gainile, dar daca se intampla uneori, ce-i drept mai rar, pe aici prin Norvegia (!), sa am sindrofii si sa stau treaz dupa miezul noptii, de obicei tot pe la 6.30 ma scol tot automat, indiferent de ora la care m-am dus la culcare !

  Am si eu o intrebare mai personala (deci nu e obligatoriu sa raspunda nimeni; o pun doar ca sa-i arat lui de_ce ca stiu si eu sa pun intrebari, nu numai sa raspund automat la ce ma/ne intreaba el si/sau chiar la ce nu ma intreaba nimeni): voi in timpul saptamanii faceti dus dimineata sau seara ?

  Raspunde · link
  • ttt

   apropo de “culcatul odata cu gainile”…stiati vorba asta: “cine se culca odata cu gainile o face si a doua oara!” :))

   Raspunde · link
 • Daniela

  Eu nu am o ora fixa la care sa ma trezesc… Sunt zile in care ma duc nu stiu pe unde si vin foarte tarziu acasa si asa ca orele mele de trezire sunt diferite de la o zi la alta.

  Raspunde · link
 • Serban

  @rudolph
  Dimineata. Seara cad secerat. Acum mai depinde si de temperatura de afara, uneori iti vine sa faci 10 dusuri pe zi, deci minim ala de seala si ala de dimineata. Dar sigur nu m-as simti bine sa ies dimineata din casa nedusat si sa stau asa pana seara cand vin de la job.

  Raspunde · link
 • Parker

  Pe la ora stabilita de tine pentru trezire, abia daca ajung in pat sa ma culc. Nu stiu, dar eu niciodata nu reusesc sa ma culc mai devreme de ora 2 si sa ma trezesc si eu macar o data dimineata la ora 8 ca tot omul..

  Raspunde · link

Comentariul tau

Ceva reguli de comentarii pe blog