Blog > Stiri >

ONGiști, atenție! De ce? Mai sunt câteva zile în care puteți primi calculatoare

11 octombrie 2011 - 12:13

Pana la data de 15 octombrie, ONG-urile pot solicita o donatie de echipamente IT&C pentru proiecte de educatie, formare si integrare prin programul Assoclic, initiat de Ateliere Fara Frontiere. Acest program de donatii de calculatoare reconditionate se afla in al cincilea an de existenta. La editia Assoclic din aceasta toamna sunt disponibile 500 de calculatoare.

Asociatia de tineret ONIX

Ateliere Fară Frontiere este o asociație română non-profit de inserție socio-profesională a cărei misiune este: integrarea socio-profesională a persoanelor în mare dificultate, lupta împotriva risipei și poluării prin recondiționarea și reciclarea echipamentelor IT uzate și solidaritatea digitală prin donații de echipamente IT pentru proiecte educaționale și sociale.

»   «

5 reacţii · Comenteaza · Urmăreste comentariile prin RSS

 • Rudolph Aspirant

  Off-topic, dar nu stiam unde sa pun asta. Am citit pe CNN despre un concurs misto organizat de catre Japan Tourism Agency pe pagina lor de Facebook, cu potential 10,000 castigatori, si, desi, daca a spus pe CNN despre asta, concurenta si implicit traficul pe Facebook vor fi imense, oricum eu zic ca pt. Japonia merita si e etic sa ii fac “reclama”, plus ca, cine stie, poate castiga si cineva din Romania, de ce nu ?, si m-am decis sa scriu despre asta la tine pe blog deoarece blogurile mele nu au absolut nici o audienta, asa ca n-ar fi avut sens sa scriu acolo pt. mine insumi despre asta:

  http://business.blogs.cnn.com/.....book-fans/

  Raspunde · link
 • rca ieftin

  Rudolph am auzit si eu de concurs , e super tare ….. poate ma numar si eu printre fericitii castigatori :D

  Raspunde · link
 • StiluRilu

  cred ca ONG-urile au bani ceva de speriat nu este nimeni bunul samaritean pe lumea asta care sa faca ceva “moka”

  Raspunde · link
 • Anamaria

  si eu fac parte din niste ong . mersi ca ai psotat, o sa ma interesez si o sa incerc sa fac rost de ele . ;) . multumesc. @stilurilu .ai dreptate unele ong au bani , unele nu, inspre exemplu eu impreuna cu ong meu muncim pentru fiecare leu , altele vin bani fara munca.

  Raspunde · link
 • S.D.

  Mi-aș fi dorit să fi anunțat mai devreme…

  Raspunde · link

Comentariul tau

Ceva reguli de comentarii pe blog