Vineri avem party Grolsch în Timișoara

27 octombrie 2011 - 18:42

Grolsch promite un super-eveniment mâine (28.10.2011) în Timișoara, un party cum nu s-a mai văzut. Interactive games (cică greu de descris în cuvinte), live grafitti, efecte vizuale “mind blowing” și un line-up care să țină lumea în priză până dimineața. Ah, să nu uităm de bere.

grolsch-party-TM

“Grolsch isi doreste sa coaguleze comunitatile de experimentalisti din tara si sa le ofere experiente unice, care ii reprezinta si cu care se pot identifica. Am inceput cu Timisoara pentru ca stim ca exista deschidere aici, scena muzicala este foarte bine reprezentata, foarte creativa si ceea ce e si mai important, activa. Evenimentul Under Distracsan a fost special gandit asftel incat sa se muleze pe gusturile celor de aici si in acelasi timp, sa oferim un party unic si foarte fresh”, Andrei Lascut, Brand Manager Grolsch.

Accesul la eveniment se face pe baza de invitatie. Experimentalistii sunt la un click distanta odata ajunsi aici: www.experimentalist.ro/timisoara.

Odata ajunsi aici, cei care doresc sa participe la party trebuie sa aleaga varianta NU AM INVITATIE si sa raspunda la cele 3 intrebari. In functie de numarul de puncte acumulate barometrul de experimentalism urca sau coboara si vor primi un raspuns pe loc.

Cei care au deja invitatie, trebuie doar sa dea click pe butonul AM INVITATIE si sa introduca datele de contact impreuna cu numele prietenului cu care vor veni la party, pentru ca invitatia este dubla.

Ne vedem la DISTRACȘĂN!

Hala UTT. B-dul Simion Barnutiu nr 28 (intrarea prin str Viorelelor si str Samuel Clain Micu)

»   «

1 reacţie · Comenteaza · Urmăreste comentariile prin RSS

  • Doina

    Cat de tare!! Bere buna..party..si eu..departe de tara si de casa.. :( Mi-ar fi placut sa fiu si eu acolo…

    Raspunde · link

Comentariul tau

Ceva reguli de comentarii pe blog