Dacă piarista nu reușește să răspundă la mail în (peste) 7 zile, eu ce sa cred?

11 noiembrie 2011 - 5:09

piarista decisa

Situație: ea îmi dă mail. Email. Eu răspund. Ea răspunde. Eu răspund. Ea răspunde… Ca să o scurtez: ea îmi dă 7 mailuri. Emailuri. Eu îi dau 8. Ea nu mai spune nimic de mai bine de o săptămână.

Să mă gândesc că s-a sucit? S-a sinucis pentru că n-am răspuns duminica? S-a răzgândit? I-au taiat abonamentul de net? I-au tăiat colegii dreptul la mail? Email. Și-a rupt degetul arătător?

Adică am schimbat deja ceva mailuri. Emailuri. Ea mi-a propus, eu m-am foit (ca să nu pară că sunt ca găina din bancul ăla), am zis “da” până la urmă și… pauză.

Și încă asta nu e tot, ca să nu fiu acuzat de atitudini prea pro-blogheristice, chiar i-am mai dat un mail, email, să o întreb de sănătate și rude. Ok, n-am întrebat de rude, dar ideea rămâne.

Eu ce fac dacă prin decembrie se sinchisește să-mi mai trimită un mail? Email. Îi răspund cu “‘devărat’nviat” prin martie? Nu-i mai răspund de loc? Îi spun să mă caute “la anu’” și-i spun “la mulți ani”?

Și dacă în următorul mail, email, mă întreabă doar de sănătate? O întreb și eu de rude? Îi spun “sărbători fericite” sau nu se cade? Ne considerăm prieteni? Prieteni vechi? Îi dau numărul de telefon ca să mă adauge pe lista de “am-colaborat-bine-în-acest-an-sperăm-să-fie-la-fel-și-2012″?

Serios întreb. Nu de alta, dar nici nu mi-a zis exact ce vrea de la mine.

PS: sursa imaginii se găsește ușor cu tineye (nsfw).

»   «

3 reacţii · Comenteaza · Urmăreste comentariile prin RSS

 • Darius

  Ce, la tine e prima data cand patesti asta?

  Nu stiu cine le-a angajat sa reprezinte imaginea firmei… cand ele nu pot sa dea un e-mail si sa-ti spuna macar atat “Bah, esti prea scump pentru noi.”. :)

  Raspunde · link
 • Rudolph Aspirant

  Aceasta relatare pe mine ma bucura deoarece anunta evolutia in continuare a sistemului politico-economic si din Romania de la nivelul initial mai primitiv-salbatic catre nivelul mai evoluat birocratic, chiar daca in acest moment inca doar posibil fragmentar pe diverse sectoare ale economiei private, printre care si cel prezentat de tine aici, de PR.
  Sunt atat de optimist in legatura cu acest semnal-indiciu prezentat de tine incat chiar ca m-am gandit o clipa sa imbunatatesc prognoza de dezvoltare a Romaniei pe viitorii ani scazand de la 60 de ani la 45 de ani timpul estimativ ca Romania sa ajunga din urma, macar la indicatorii de calitate, daca nu neaparat si la GDP, sistemul scandinavic, in aceasta evolutie a sa constanta catre societatea optima dorita a viitorului.
  Insa, deoarece doresc sa temperez cumva sperantele nerealiste ale publicului, mai ales in legatura cu bunastarea economica a populatiei generale, nu am sa fac aceasta diminuare de prognoza, pana cand nu mai primesc indicii si din alte sectoare ale economiei private, si pana cand nu sunt sigur ca terenul este pregatit indeajuns de bine astfel incat stanga politica sa iasa cat mai constant la putere pe viitorii 25 de ani in Romania.
  Va rog sa ma mai tineti la curent din cand in cand cu rapoarte si din alte sectoare de activitate economica privata din Romania.

  Raspunde · link

Reactii pe bloguri

 1. polimedia.us/fain/
  17 noiembrie 2011

Comentariul tau

Ceva reguli de comentarii pe blog