Nokia Demo Day m-a convins că am nevoie de un încărcător

8 mai 2012 - 16:30

După Nokia Lumia Demo Day în Timișoara 07.05.2012.

Platforma Windows Phone e mișto, e extrem de frumoasă de privit cu ochii, dar per total nu m-a convins rulând nici în varianta cu iconițe roz, nici în varianta cu iconițe verzi pe Nokia Lumia 800. Din punctul de vedere al dezvoltatorului, un ecosistem închis, extrem de controlat, cu un utilizator cu puține drepturi de administrare sau de orice fel, e bun, foarte bun chiar. E o rețetă sigură – în felul acesta te asiguri că totul va merge bine și nu vor fi probleme. Apple cu produsele sale e exemplul cel mai grăitor. Când totul e controlat militărește te poți lăuda mai ușor că nu apar erori. Ei, din punctul de vedere al utilizatorului nu e atât de mișto.

Ca utilizator de Android pe al meu Samsung Galaxy S nu aș prea renunța la posibilitățile de configurare oferite de o platformă open-source. Dar e bine de știu că există alternative, vorba lui Richie.

Partea interesantă e că deși atât Nokia Lumia 800, cât și Lumia 710, sunt jucării frumoase și cu un hardware impresionant, cu un procesor de 14 ori mai rapid decât primul Pentium deținut e mine, da!, elementul care a captat atenția tuturor aseară a fost un accesoriu Nokia – încărcătorul usb DC-16. Practic o baterie de rezervă care „ține” două încărcări, încape în buzunar și merge la orice terminal cu micro-usb, fie el Nokia, Samsung, HTC sau chiar iphone cu adaptor micro-usb.

Nu am spus partea cea mai bună: costă doar 120 de lei. Aprox. 125 la evomag și 104 la itarena.

Vreau!

nokia dc-16

»   «

3 reacţii · Comenteaza · Urmăreste comentariile prin RSS

  • richie

    Urmatoarea miscare ar fi pentru Nokia ca la un telefon Lumia 800 sa primesti gratuit un incarcator de-asta. Sau mai militareste si in spiritul Apple, nu vindem incarcatoare decat posesorilor de Windows Phone.

    Raspunde · link
  • Dinu

    Cum se face ca producatorii se gandesc dupa 10 ani…are china tot ce trebuie, dar mai bine mai tarziu decat…

    Raspunde · link

Comentariul tau

Ceva reguli de comentarii pe blog