Primiți un TESZT?

15 mai 2012 - 12:28

Teszt nu este un test, este un festival de teatru. Temesvari Euroregios Szinhazi Talalkozo, pe numele lui adevărat, e în 2012 la ediția a cincea și începe în mai puțin de 5 zile.

logo teszt 2012

O premieră a Festivalului Euroregional de Teatru din acest an o constituie faptul că, pe lângă spectacolele teatrelor din Arad, Novi Sad și Subotica, anul acesta vor putea fi urmărite și producțiile celor trei teatre profesioniste timișorene (român – TNTM, maghiar – TM-T și german – TGST).

Anul acesta vor fi invitate mai multe teatre din Budapesta, reprezentante ale curentului alternativ, promotoare ale teatrului-dans. Iar din programul actualei ediții nu va lipsi trio-ul Mucsi Zoltán, Scherer Péter, Katona László.

Alături de spectacole, TESZT îşi invită spectatorii la o serie de evenimente OFF, precum concertele. Cap de afiş la această secţiune îl reprezintă Boris Kovač și La Campanella. Originar din Voivodina, Boris Kovac e prezent şi premiat pe scenele mai multor continente. În cadrul secțiunii muzicale a TESZT vor mai evolua trupele Bélaműhely și Eugenia, dar şi Auăleu, Teatru de garaj şi curte, cu producția specială Ferma Animalelor.

Și, da, o să merg și eu, la unele spectacole din postură de blogger, iar la altele din postură de pasionat.

Poftiți program:

program TESZT

Sit oficial: tm-t.ro
Facebook: teatrul.maghiar.timisoara
Twitter: #teszt2012.

»   «

2 reacţii · Comenteaza · Urmăreste comentariile prin RSS

  • Alex

    Ce tare, saitul evenimentului nu indica pretul biletelor. Tre’ sa ma car pe un ALT sait, unde vad ca exista disponibile nu doar bilete individuale, ci si abonamente. Fabulos, in sensul romanesc.

    Altfel, interesant festival. Hamlet chiar e tentant.

    Raspunde · link

Reactii pe bloguri

  1. Cu simțurile bulversate după Teszt 2012, dar cu lecția în buzunar
    1 iunie 2012

Comentariul tau

Ceva reguli de comentarii pe blog