Blog > Opinie >

Nepotrivirea timpurilor

1 iunie 2012 - 2:38

waiting-guy

Mi se întâmplă de fiecare dată.

De fiecare dată când nu pot livra în termenul stabilit sau când nu pot livra în forma stabilită sunt amărât, chiar dacă nu a depins direct de mine. Orice promisiune încălcată mă deprimă și mă enervează cumva. Și am reușit de-a lungul timpului să încalc câteva. Cred că cel mai tare mă enervează faptul că nu am reușit să prevăd totul, oricât m-am chinuit să analizez și să judec.

Când simt că nu am oferit tot ce aș fi putut oferi sau în modul în care aș fi vrut, deși beneficiarii acțiunii mele se arată satisfăcuți, e prost. Sunt perfecționist din fire. Nu contează că ai depășit așteptările și ai lăsat o impresie bună per total, contează că nu ai oferit tot ce ai promis să oferi.

Nu m-am putut niciodată împăca cu gândul că nu am oferit tot ce puteam oferi sau că am oferit altceva decât am promis. Nu vreau să arunc vina pe nimeni și știu că de cele mai multe ori vina este împărțită, dar așa simt.

Poate de aceea i-am disprețit de foarte multe ori pe cei care livrau pur și simplu, chiar cu prețul calității plătit. Mă deranjează deopotrivă ambele. Să nu oferi la timp și să nu oferi ce ai promis. Poate cea din urmă mă deranjează mai tare, dar nici nu contează la o adică, tot la ratări (mai mici sau mai mari) și promisiuni încălcate se pot încadra ambele.

Nu a ieșit prost Tweet Meet, dimpotrivă, sau poate participanții nu au lăsat să se vadă, majoritatea arătându-se, cel puțin față de mine, încântați, poate că unele momente le-au întrecut cu mult așteptările, dar eu sunt cumva dezamăgit că nu a ieșit pe cât de bine se putea și pe cât de bine mi se părea că am promis să iasă.

Și nu știu dacă timpul a fost de vină, că pe el dau vina în general perfecționiștii, poate doar nepotrivirea timpurilor.

imagine via viningstudios

»   «

Comentariul tau

Ceva reguli de comentarii pe blog